Tacno je da imaju slabu limariju, ali kao i sve drugo na ovom svetu i to je relativno - sve zavisi kako ga odrzavas. Ako dozvolis da mesecima po zakrilcima boravi 2cm naslage blata, jos ga takvog vozis zimi kada se ulice zestoko usoljavaju...naravno da ce da propadne. A znamo kako Srbin (ne)postuje auto. Barem je moje licno misljenje da mi kao narod slabo postujemo auto. Zna se...posle svake zimske voznje pranje zakrilaka i ostalih kriticnih tacaka na automobilu, laganim mlazem vode radi spiranja naslaga soli. Leti nema ostavljanja na suncu, a ako vec mora, postoji zastita u vidu cirada

Vec sam rekao da sam i na najmanje uocavanje kvara, momentalno reagovao i u najkracem roku otklanjao kvar. Pa makar se radilo i o najobicnijoj sijalici (a ima likova koji nocu voze sa ugasenim svetlima...tesko mu da odvoji 100 dinara za sijalicu, mrzi ga da odsrafi plastiku i zameni...). Tehnicka ispravnost mora da bude na nivou...redovna zamena ulja, proveravanje tecnosti, na svakih mesec dana proveravanje podvozja automobila. I tako dalje...
Izvinjavam se sto cu da zauzmem malo vise prostora slikama...