Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne planiram plin, to bi morao sekvent, jeste da bi voznja bila budzasto ali ne prelazim neke ogromne kilometraze, plindza ostaje na 205.
E sad mogu da uporedim ta 2 modela, 205 ima tvrdje vesanje, stabilna je i dosta podseca na prvu verziju GTI, kod nje je mehanika, znaci kad ubacujes u brzini to se cuje, nisu sinhroni, nego je takav menjac, na 306 to je sve nekako utegnuto, pocevsi od unutrasnjosti gde je koriscena mekana plastika u gornjem delu table naravno dole roknuli tvrdju ali je izdrzljiva.

1000007313.jpg

Sedista se obaraju skroz pozadi a mogu i da se izvade, ima dva zvucnika integrisana u tabli pozadi i 2 napred standardna, radio je fabricki clarion, naravno kodiran.Nebo nije palo, generalno se to kod njih dobro pokazalo, motor odlican, ne dimi, ne trosi ulje, vuce dobro i pri nizim obrtajima i ne trosi puno...mada sad ga vozim lagano ima i ove kontrole.

Sto se tice "mana" trebalo bi vremena da se priviknem na raspored papucica, nije kao na 205, uradili su pod nekim uglom pa mi to bilo cudno, kad kazem uglom mislim na papucicu za gas i trebali su malo vise da razdvoje papucicu kvacila i kocnice ali nista strasno, vec sam se navikao.
A sedista su drugacije profilisana u odnosu na 205, na 205 kad sednem bukvalno potonem kao u recaro meksi je sundjer dok je ovde bas ojacan i malo tvrdji, pozadi je malo meksi pa su sedista jos vise udobnija.

Back