Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma mario tako pise jer ga sramota da ide sa koreancem na more.
Ja ne mogu da zamislim da odem na more i da usled nedostatka prevoznog sredstva da budem zarobljen u tom jednom mestu.
Za 12 dana koliko ja obicno provedem na moru budem bar na 9 plaza pa samo nek on leti avionom i bude bogat a mi cemo da budemo bogatiji sa iskustvima u voznji i obilascima raznih znamenitosti i gradova kao i plaza.
Da, to jedino bez kola ako je more baš daleko, recimo Egipat, Tunis, tako nešto.

IMG_0644.jpeg

Sad da mu rokneš plinčugu i bog da te vidi 🤗 moj drugar ima dva auta, jedan slabiji za grad bez klime automatik koji vozi non stop i pežo 206 2.0 hdi sa klimom za put i leto 🤩
Ima i klimu i grejace sedista, farove za maglu gti spojler, pozadi auspuh kao gti...dobro je ocuvan sedista ko nova, ima neke sitne nedostatke ali nista strasno sto ne moze da se resi.

Sve gde automobil stoji je betonirano ili popločano kamenom. Nema šanse da držm auto na travi da mi od vlage istruli trap,kočnice, kočions instalacija, creva itd. Auto bude bukvalno za otpad.

Ti čak i ne kksiš travu idi begaj.
na mojoj kii2012 sam platio zamenu kocionih instalacija, i master cilindar koji je onda otisao, pa i komplet kocnice sa kljestima, isto imam originalne patosnice kao tvoj i20, sto je u sustini isti solidan, jeftin autic, da moj nema problem sa garezi jer je gdi
Kafica, rakijica, cigarica i bjuti tretman felni i guma 🤗

Pogledajte prilog 1717217
felne ionako zardjaju, ali ja imam 2 posebne sa zimskim gumama, i onda tek kia prdavac moze da se izvlaci iz snega i koci po ledu :mrgreen: a ratkapne samo iz koreje stizu ako ih polomis

Back