DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.395
Nek ugradi plin...a da kod njih ne voze na plin ...big mistake!Nemoj ljubi te brat. Imao ortak jednog, isao kazan goriva od semafora do semafora, sve plate davao na corbu....postanes rob
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek ugradi plin...a da kod njih ne voze na plin ...big mistake!Nemoj ljubi te brat. Imao ortak jednog, isao kazan goriva od semafora do semafora, sve plate davao na corbu....postanes rob

Kupuješ samo poznate brendove i nema zime.Felni sam se bas bojao, jer su krakovi tanki, navodono je kovani aluminijum, ali opet tanko je, medjutim, nema problema.
Meni lice na BBS ili je kopija ..Felni sam se bas bojao, jer su krakovi tanki, navodono je kovani aluminijum, ali opet tanko je, medjutim, nema problema.
Ako guma nije 30 nebi trebalo da ti pravo probleme ..40 je visina minimun u mom svetu da ima bar malo amortizacije od strane gume ..Kopija BBS CH-R. Kinezi tvrde da su od kovanog aluminijuma. Imao sam po neko dobro naletanje na rupu i nema problema.
Da, da....GTL, 1987. godiste... Stanje dosta dobro, ima par nekih sitnica oko trapa da se sredi samo...Gtl? Radio sam generalku ko klinac na jednoj![]()

Ne, ne...ovo na tvojoj slici je Zastava 101 Skala 55, koja se pravila od 1988. Moja je Zastava 101 GTL, koja se pravila od 1983-1987. Kupljena u Beogradu.Da nisi kupio u Jablanici ?
![]()