Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Panorama i šiber ti je isto samo što ima varijacija. Fiat 500 ima panoramu ali se otvara kao klasičan šiber. Audi a2 isto.

Neki imaju samo staklo na krovu koje je fiksno. Zavesicu imaju svi.

Šiber ne voli prašinu i blato koji zapuše kanale za odvodnju vode a to su kansli i creva koja idu sa strane iza tapacirunga.

Onda sam vidjao mk4 pod korozijom
Mrk4 ima dorar lim/zastitu Mozes videti sve pod korizijom nije to problem ..Dosta ih je lupano i radeno tu gde seku gubi auto zastitu a i telovi koje vare nisu pocincani (velikim delom) . Vecina ih nema problema sa korozijom a to ti ja kažem jer nema goreg mesta za koroziju od Danske vlaga i tone soli koje bacaju ..U Nemačkoj je to mnogo bolje

Jesam li vec zakasnio 🤔
Screenshot_20240524_202624_Chrome.jpg

Nemoj ljubi te brat. Imao ortak jednog, isao kazan goriva od semafora do semafora, sve plate davao na corbu....postanes rob
A nije za vozanja već onako da se malo zanimam. Taj je najekonomicniji od svih preko 200ks 😁 ..imam dva auta ne treba mi za gradsku vožnju..Na otvorenom nije to toliki strasno ako ne voziš pun gas.. Čisto investicija da napravim pa nek stoji Prati mu cenu narednih par godina ..Moze I neki cabrio e36 325 ako naleti ali uglavnom nesto staro

Back