Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala.

Ovo je 4/6 nivo. EX Fresh Plus.
Imaju EX Motion i GT iznad.
U principu razlika od 4.200 € za adaptivni tempomat, kameru mrtvog ugla i neke zezancije kod sedišta i na displeju mi nisu bile vredne te razlike jer se na to svodi .Dodatno što idu 18˝ što bi još dodalo na razlici kad budem uzimao set za zimu a iskreno to što nema ručicu automatskog menjača nego onaj točkić na centralnoj konzoli meni je pre minus nego plus...
Gt je 8.200€ više to je ultimativni paket sa panoramskim krovom i 4x4...jbg to mi je van cenovnog ranga bilo.
Ja mislio da se Kie prodaju samo u full paketu opreme ..Tako bar mario80 tvrdi :) ..Salim se nek je sa srecom

Ne samo sto imaju zavese nego je i to staklo od panorame tamnije dosta a ima I uv filtere ..Obično kod tih Francuza sa malo vise opreme su stakla COATED oznaka ACC sto znaci da imaju filtre za sunce ..Drugi je problem kad se kod zamene ubacuju jeftinije varijante sto je cest slučaj.
Imam siber i jeste staklo tamnije u odnosu na ostala i plus imam onaj deo kao zavesica sto zatvara, ali nije zavesica nego je od jaceg materijala...oduvek me cudilo zasto kod Nemaca, Italijana, Japanaca odlazi nebo a kod Francuza to sve stoji...odlepilo se nebo, odlepilo se nebo , jel radi siber ....kod mene sve radi normalno i ne propusta vodu.

Imam siber i jeste staklo tamnije u odnosu na ostala i plus imam onaj deo kao zavesica sto zatvara, ali nije zavesica nego je od jaceg materijala...oduvek me cudilo zasto kod Nemaca, Italijana, Japanaca odlazi nebo a kod Francuza to sve stoji...odlepilo se nebo, odlepilo se nebo , jel radi siber ....kod mene sve radi normalno i ne propusta vodu.
O kakvom ti nebu pricas i kakvim francuzima i kvalitetu ..To ne moze u istu recenicu ..Prave ok auta i to je to .. ..Kod Kie se sve odlepi pa ti kolega drvi o kvalitetu korejskih vozila .. Kia milioni primeraka , Audi 1 pa se Audi odlepluije a Kia ne 🤣

Poslednja izmena:
Slobodno se pravi naivan niko ti ne brani. Ljudi moraju da budu svesni na nemačkom automobilu se čak i nebo pokvari. Sve ima rok trajanja šoferšajbna mora da se menja već posle 4-5 godina iako nije pukla. Toliko matira da mora nova. Zato danas svi nemci kupuju nove dačije.

Screenshot_2024-05-21-23-01-33-315-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back