igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Panorama je plus nekad će se i prodavati to auto a tad je bolje da ima panorama nego da je nema ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio da se Kie prodaju samo u full paketu opreme ..Tako bar mario80 tvrdiHvala.
Ovo je 4/6 nivo. EX Fresh Plus.
Imaju EX Motion i GT iznad.
U principu razlika od 4.200 € za adaptivni tempomat, kameru mrtvog ugla i neke zezancije kod sedišta i na displeju mi nisu bile vredne te razlike jer se na to svodi .Dodatno što idu 18˝ što bi još dodalo na razlici kad budem uzimao set za zimu a iskreno to što nema ručicu automatskog menjača nego onaj točkić na centralnoj konzoli meni je pre minus nego plus...
Gt je 8.200€ više to je ultimativni paket sa panoramskim krovom i 4x4...jbg to mi je van cenovnog ranga bilo.
..Salim se nek je sa srecomDok ga ne budem prodao tući će me sunce u glavu. Hvala lepo. Možda da sam kao ti u severnijim krajevima.Panorama je plus nekad će se i prodavati to auto a tad je bolje da ima panorama nego da je nema ..
Baš lepo.

Pa to i jeste izmišljeno za te guštere sa severaDok ga ne budem prodao tući će me sunce u glavu. Hvala lepo. Možda da sam kao ti u severnijim krajevima.

Da, ali se bukvalno nameće i ostalima. Ajd' još kod dosta kola je opciono, ali u Tesli je recimo obavezno i ne može da se zatvori.Pa to i jeste izmišljeno za te guštere sa severa![]()
Nema zavesu?Dok ga ne budem prodao tući će me sunce u glavu. Hvala lepo. Možda da sam kao ti u severnijim krajevima.
Tesla nema i baš su kukali zbog toga, a nije baš jeftina.307 nema ..Međutim mnogo njih ima ali su to malo skuplja auta tako da to sunce prži glavu ne stoji za svakog ..
Pa ti i ne znas nista o kolima pa tako i ne znas da 307 itekako ima roletnu iliti zavesu koja se navlaci ili sklanja na taster.Koliko ja znam nema
Ne laži više što si dosadan? Nema i tačka evo ti dlugomir vozi i potvrdio je da nema.Pa ti i ne znas nista o kolima pa tako i ne znas da 307 itekako ima roletnu iliti zavesu koja se navlaci ili sklanja na taster.
Ali Boze moj ko nije imao mnogo kola ne moze ni da zna nesto o njima.
Imam siber i jeste staklo tamnije u odnosu na ostala i plus imam onaj deo kao zavesica sto zatvara, ali nije zavesica nego je od jaceg materijala...oduvek me cudilo zasto kod Nemaca, Italijana, Japanaca odlazi nebo a kod Francuza to sve stoji...odlepilo se nebo, odlepilo se nebo , jel radi siber ....kod mene sve radi normalno i ne propusta vodu.Ne samo sto imaju zavese nego je i to staklo od panorame tamnije dosta a ima I uv filtere ..Obično kod tih Francuza sa malo vise opreme su stakla COATED oznaka ACC sto znaci da imaju filtre za sunce ..Drugi je problem kad se kod zamene ubacuju jeftinije varijante sto je cest slučaj.
Kod mene gledam neki poliester sto se koristi za branici, sundjeri to nije nista.Lepili su neki materijal sa sunđerom koji satruli
O kakvom ti nebu pricas i kakvim francuzima i kvalitetu ..To ne moze u istu recenicu ..Prave ok auta i to je to .. ..Kod Kie se sve odlepi pa ti kolega drvi o kvalitetu korejskih vozila .. Kia milioni primeraka , Audi 1 pa se Audi odlepluije a Kia neImam siber i jeste staklo tamnije u odnosu na ostala i plus imam onaj deo kao zavesica sto zatvara, ali nije zavesica nego je od jaceg materijala...oduvek me cudilo zasto kod Nemaca, Italijana, Japanaca odlazi nebo a kod Francuza to sve stoji...odlepilo se nebo, odlepilo se nebo , jel radi siber ....kod mene sve radi normalno i ne propusta vodu.