mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.404
E moj ti tapaciraš auto sa skajem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Hyundai to radi idi žali se njimaE moj ti tapaciraš auto sa skajem![]()
uzeo si bofl robu najlošije kvaliteta ali ajde da vidimo i tako20 evra kvadrat italijanske kože baš je težak luxuz![]()
Ima i za 17 evra po m2 teškog luxuza
Pogledajte prilog 1419379

A sta ćemo sa tim sto fabrika narucuje taj isti skaj za svoje nove automobile ..To nema veze sa Balkanom već sa zaradom i zasto bi neko bio bolji od fabrike i to na svoj racun ..Zašto bi izbrijao sebi 600€ iz dzepa ..Hoces li ti koji lepis trakom branik i farbas lakom za nokte sprisas mat sprejem bez bezbojnog na parkingu reci e svaka cast evo 600€ ekstra za posao koji si odradio..Bar da pokrijem troskove da ne uzimam sto sam se zajebavao ..Neces sigirno kao ni 90% drugih .Duduk si za posao drži se tog sto radiš i ne petljaj se u ono o čemu nemaš pojma ..Kao što rekoh drugar odradio ceo auto za 500 evra. Prava koža pa sad nije ro za svakoga. Nije ni čudo što beže od balkanaca šta sve nebi uradili zbog par evra. Recimo vare zamaja, remontuju ramena, spone, šiju skaj![]()
Mmm ne verujem da bi se toliko zezao sa sudijomA da drugaru nisu uvalili eko kozu umesto prave i tako ga prevarili? Verovatno mu je radio Balkanac, sto ga ne bi prevario za par evra?
Fijat i slični prevaranti? Teško.A sta ćemo sa tim sto fabrika narucuje taj isti skaj za svoje nove automobile ..To nema veze sa Balkanom već sa zaradom i zasto bi neko bio bolji od fabrike i to na svoj racun ..Zašto bi izbrijao sebi 600€ iz dzepa ..Hoces li ti koji lepis trakom branik i farbas lakom za nokte sprisas mat sprejem bez bezbojnog na parkingu reci e svaka cast evo 600€ ekstra za posao koji si odradio..Bar da pokrijem troskove da ne uzimam sto sam se zajebavao ..Neces sigirno kao ni 90% drugih .Duduk si za posao drži se tog sto radiš i ne petljaj se u ono o čemu nemaš pojma ..
Ma kakvi i po ovoj njegovoj tankoj ko flis papir samo koza izađe 360€ ..ispada da je covek sve uradio za 140€ I ..nece niko da radi taj posao ispod 250€ ..Posto on to ne zna jer nije nikad nista radio ,lupa gluposti po obicaju..A da drugaru nisu uvalili eko kozu umesto prave i tako ga prevarili? Verovatno mu je radio Balkanac, sto ga ne bi prevario za par evra?
Više manje skoro svi samo se to danas zove "vegan leather" a evo ti i lista ..Fijat i slični prevaranti? Teško.
I umesto da mi se zahvališ što sam ti otvorio oči da možeš za iste pare u italijansku kožu ti me napadaš. Eto šta su ti preprodavci polovnjaka. LJUDI PAZITE SE iz oka bi vam uzeli!
Evo ovako ja tebi 600€ da mi neko sasije kožnu kabinu da bude kao R line ..Znaci celu sa naslonjncem za ruku vratima i sedištima ..Volan i rucicu od brzina ne mora ...a ti nadi za 450€ I uzmi sebi 150€ ..Vrlo rado cu ti dati 150€ na kafu ako mi nades nekog ko će to uraditi kako treba za 600€ ..Eto konkretno imaš zadatak ako je razlika u 50€ onda to nece biti problem jel takoNe znaš materiju, šivenje skaja i šivenje kože je isti posao. Uzeti mere, iseći komade, sašiti i proširi. Ruke su ruke jednostavno je to tako. Vrlo je mala razlika između mebla, skaja i kože. Kod mebla ide običan konac a kod skaja jači to je jedina razlika.
Dakle samo nabavna cena materijala. Tebi ako je bitno da uštediš 50 evra to je tvoje pravo meni je to van svake pameti.
I jasno se vidi na duletovim fotkama da ne šije profi tapetar već priučen. Jednostavno se vidi.

Ali ja se ne bavim tim poslom već nekim potpuno drugim gde je satnica 100 evra a koristi se samo govorni aparatEvo ovako ja tebi 600€ da mi neko sasije kožnu kabinu celu sa naslinacem za ruku vratima i sedištima a ti nadi za 450€ I uzmi sebi 150€ ..Vrlo rado cu ti dati 150€ na kafu ako mi nades nekog ko će to uraditi za 600€ ..Eto konkretno imaš zadatak ako je razlika u 50€ onda to nece biti problem jel tako![]()
Pa za to ti ne treba ni 10min nazoves ugovoris i završeno. 150€ za 10min .. izvoliAli ja se ne bavim tim poslom već nekim potpuno drugim gde je satnica 100 evra![]()