Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1000008418.jpg

Naravno da je top ponuda kad je ti nadjes a otpadaju delovi sa njega.
Plus boce vaze do kad?
Jel vidite sta mario potura kad se radi o polovnjacima?
Jos nikad nije okacio lep i dobar auto nego samo one raspadnute i samim tim znate sta je njegov nivo.
Amateru boce sa validnim rokom se iznajme i uradi reatest po potrebi. Ništa ne znaš a filozofiraš. Sedi jedan za kraj godine.

U suštini ti si ljubomoran i to te izjeda iznutra. Ja kačim samo vrhunske automobile.

Ajde da nam telefone gde se iznajmljuju.
Kakav obraz ti imas pa to je za neverovati.
Cuj,sad ce neko da vadi stare boce pa da stavlja nove a te boce nisu kao za plin tako jednostavne za skidanje jer se kod fabrickih izvedbi nalaze ispod patosa i ima ih 4. Treba pogoditi velicinu a sve to raskupusati za sta ce ti majstor uzeti opusteno 50€ najmanje.
Jos jedna gnusna laz ali hajde,razuveri nas i daj nam broj telefona gde ce da stave druge boce.
Kacis vrhunske,nije da nije jer vidimo kako su vrhunski.
Zato ti je u glavi stalno otpad i reciklazno mesto.:hahaha:

Ajde da nam telefone gde se iznajmljuju.
Kakav obraz ti imas pa to je za neverovati.
Cuj,sad ce neko da vadi stare boce pa da stavlja nove a te boce nisu kao za plin tako jednostavne za skidanje jer se kod fabrickih izvedbi nalaze ispod patosa i ima ih 4. Treba pogoditi velicinu a sve to raskupusati za sta ce ti majstor uzeti opusteno 50€ najmanje.
Jos jedna gnusna laz ali hajde,razuveri nas i daj nam broj telefona gde ce da stave druge boce.
Kacis vrhunske,nije da nije jer vidimo kako su vrhunski.
Zato ti je u glavi stalno otpad i reciklazno mesto.:hahaha:
Ko ti kriv kada ne poznaješ ljude i ne znaš da koristiš pretraživač.

Megan mi je 10ak puta prosao tehnicki pregled, a iz uvoza je, nesto mi tu cudno.

Zar boce za metan nemaju na sebi serijski broj po kome ih vode kao i datum proizvodnje, kao i za plin?

Lada kao Lada, jedno popravis drugo se pokvari. Sluzbena Niva ima 100k km, svake druge nedelje ima neki veci posao na njoj. Majstor je zna u sraf, toliko puta je rasturao i sastavljao.

Jeste pošto svake godine odradiš kompletan trap, znam ih nekoliko iz okruženja koji su se tako vukli po servisima pa na kraju kupili nov auto. Bolje ti je sve da menjaš zameniš... Aaa pa ne valjaju ti novi delovi bolje da remontuješ. Aaa pa jbg nevaljaju pitevi remontuj i puteve :lol:

Uglavnom lada klizi ko mercedes.

Zar boce za metan nemaju na sebi serijski broj po kome ih vode kao i datum proizvodnje, kao i za plin?
Naravno da su sve boce zavedene po brojevima ali mario zna bolje od svih nas da se mogu ubaciti druge boce i sa njima da se uradi atest koji vazi 4 godine a onda vratis stare boce pa kad prodje tih4 godine opet radis atest a ono neke druge boce sa drugim brojevima.
Ako je ta boca sa rokom od npr jos 12 godina a na sledecem tehnickom je sigurno nece biti jer ce ih taj covek prodati i onda se nece poklapati brojevi a da ne pricam da bi se desilo da na x automobila budu ti brojevi sa boca i posto je to sve zavedeno u bazi odmah bi se ustanovilo da vise automobila ima iste boce.
Zato sam mu i trazio link oglasa gde covek javno kaze da iznajmljuje boce za tehnicki jer to je najobicnija laz.
Jos jedna u nizu.

Back