DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.337
Meni se isplati trosim 800 dinara po lokalu na 100km, do sada sto se tice instalacije nikakvo ulaganje.Koja je cena plina? Da li se to uopste isplati? Nekad bilo lepo i dzabe ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se isplati trosim 800 dinara po lokalu na 100km, do sada sto se tice instalacije nikakvo ulaganje.Koja je cena plina? Da li se to uopste isplati? Nekad bilo lepo i dzabe ....
Nije sekvent, venturi je ali je dobar ja imam jednu diznu tako da nema potrebe za sekventom.Jel ti imaš sekvent ili onaj starinski ratatatabum sistem?![]()

Zar niste govorili kako će plin da poskupi zbog Rusa haha.Struja odlazi gore a plin dole barem ovaj na pumpama, jedino pozitivno je sto ove godine nije uopste poskupljavao nego je pala cena za skromnih 5 dinara u odnosu na kraj prosle.
Tako da elektricari samo kupujte EV vozila usrecicete se![]()
Ja nisam govorio nista, meni i odgovara da bude sto povoljnije.Zar niste govorili kako će plin da poskupi zbog Rusa haha.

Eto, a kad ja to napišem onda sam đubre, rusofob i šta ti ja znam.Plin iliti tng je nusproizvod koji nastaje prilikom prerade nafte hahaha pošteni rusi deru srbe ko majmune em najgori benzin em najskuplji u regionu![]()

Za mene ima veze zato sto vozim na plin.A kakve veze ima cena plina sa ovom temom?
Ova dvojica pisu gde sta stignu i povlace za sobom i ostale.
Pisem itekako o autu nego ne citas, da sam menjao svecice pre nekih mesec i po dana i da sada manje trosi plin.Al ne pises o svom automobilu majstore. Za cenu plina imas drugu temu.

ovo vredi samo sa motorom HDI 1.5Malo smo se ponovili 1.2 tri cilindra smrad sa zupčastim kaišem koji pliva u ulju. Kakav kreten treba da budeš i konstruišeš ovakav abortus
Inače nije loš u vožnji tvrd je dosta
Pogledajte prilog 1354688