zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Uh ima ljudi da crknu od muke kad vide da ih čađo ostavlja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mi izasla azdaja 1,9 TDI 160 ks 2005. Sutra je registrujem i malo cu da pokazujem zubice mnogo vecim i skupljim kolima.
![]()

Ne moze Tixi nikako da bude ovakva jer to je prethodni model a ona ni nalik nije ovoj Ibizi a pogotovo ovoj koja je Cupra tj najskuplja uopste od svih modela Ibize jer ima najjaci motor i najjacu opremu. Ti imas ovakvu Ibizu II i dali to lici na Ibizu III?
![]()
![]()
Morao sam da stavim ispravku jer ti imas obicnu Ibizu a ja sam okacio Cupru a to nije isti auto nikako.
Utisci su izuzetni jer auto se vozi kao karting a ide fenomenalno jer mu treba svega 7,6s do 100 km/h a maksimalna je 220 po fabrickim podacima.Jako skup auto kako kod nas tako i preko a dokaz je sto me je carina kostala 122k dinara!
@DeeLite
Ne prodajem je i ako mi verujes dobijao sam vec 1000 eura vise i necu da je dam jer ovakav udje mozda jednom godisnje u Srbiju a i kad udje to su jako velike cifre jer taj auto kosta preko bez ikakvih problema preko 5k eura a onda jos dovoz i carina koju sam stavio koliko je izasla.

Meni to liči na isti auto, podseća me na škodu samo joj fali pak treger![]()

Aha,malo drugacije stopaljke ,al` opet Seat !

http://www.bmw-mitic.rs

)))

Povuci potegni, ti si preprodavac koji se ovde oglašava, ja ne pljugam te priče vozila baba, to su sve krševi od 300.000 km koje vi namestite na sajtu polovniautomobili na 123.000 km

@ Dule 021
Nek ti je sa srecom sa novim autom i da te lepo sluzi![]()

Hvala!@ Dule 021
Nek ti je sa srecom sa novim autom i da te lepo sluzi![]()