Pojma nemam zasto imaju. . . Valjda da bi se videli u mraku. Ako naleces na nekoga sa boka da vidis gde je pocetak a gde kraj auta. . .Pa mogo sam, ali gril napred je mi prvo doso pred oci
Da 96, 97 je kreno 3.2 321 konja i SMG automat. A jedno drugo pitanje, zasto ameri imaju te narandzaste smigavaci? Dal vama tablice napred ne trebaju, to sam uvek vec hteo da znam.
Nama iz evrope se cak i isplati kupiti auto u USA, jeftiniji su od 40 do 50% pogotov sportcars i SUV. Cak se BMW X5 i X6 preizvode u USA.
Ovde u evropi odmah znam ako je auto iz amerike, zbog ti narandzasti smigavaca sa strane, bas je ruzno. hehe.
Da X5 i X6 se prizvode u SAD, Z3 se isto proizvodio a mislim da se i Z4 radio neko vreme isto ovde (predhodna generacija). . . Mozda su ovde jeftiniji ali je izbor motora sveden na najcesce na dva. U zadnjih 10-tak godina Serije 1, 3, 6, X5, X3, X6, Z4 su nudjeni sa samo 2 motora dok je serija 5 imala 3 komada i Serija 7 se nudila samo kao 750 ili 760 od facelifta E65/66 pre toga su bili samo 745 i 750, a pre toga 740 i 750. Tek od nove 7 se nudi kao 740, 750 i 760. . . Kod mercedesa koliko znam slicno stoje stvari. svega motor-dva u ponudi i to je to. G klasa ide samo kao G550 ili G55 AMG i tu je kraj, i cak za nju ne mozes ni da biras opremu. Auto ima sve opcije koje su hteli da ima i to je to. Ti samo biraj boju, felne i jos neku sicu.
Jedina dobra stvar oko toga sa motorom je da ti hteo ne hteo uzimas jak i dobar auto. I cak i ako je auto krs od polovnjaka kad izadjes na put letece. . .

Ja sam ti u Hannoveru