Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mogo sam, ali gril napred je mi prvo doso pred oci :)

Da 96, 97 je kreno 3.2 321 konja i SMG automat. A jedno drugo pitanje, zasto ameri imaju te narandzaste smigavaci? Dal vama tablice napred ne trebaju, to sam uvek vec hteo da znam. :)
Nama iz evrope se cak i isplati kupiti auto u USA, jeftiniji su od 40 do 50% pogotov sportcars i SUV. Cak se BMW X5 i X6 preizvode u USA.

Ovde u evropi odmah znam ako je auto iz amerike, zbog ti narandzasti smigavaca sa strane, bas je ruzno. hehe.
Pojma nemam zasto imaju. . . Valjda da bi se videli u mraku. Ako naleces na nekoga sa boka da vidis gde je pocetak a gde kraj auta. . .
Da X5 i X6 se prizvode u SAD, Z3 se isto proizvodio a mislim da se i Z4 radio neko vreme isto ovde (predhodna generacija). . . Mozda su ovde jeftiniji ali je izbor motora sveden na najcesce na dva. U zadnjih 10-tak godina Serije 1, 3, 6, X5, X3, X6, Z4 su nudjeni sa samo 2 motora dok je serija 5 imala 3 komada i Serija 7 se nudila samo kao 750 ili 760 od facelifta E65/66 pre toga su bili samo 745 i 750, a pre toga 740 i 750. Tek od nove 7 se nudi kao 740, 750 i 760. . . Kod mercedesa koliko znam slicno stoje stvari. svega motor-dva u ponudi i to je to. G klasa ide samo kao G550 ili G55 AMG i tu je kraj, i cak za nju ne mozes ni da biras opremu. Auto ima sve opcije koje su hteli da ima i to je to. Ti samo biraj boju, felne i jos neku sicu.
Jedina dobra stvar oko toga sa motorom je da ti hteo ne hteo uzimas jak i dobar auto. I cak i ako je auto krs od polovnjaka kad izadjes na put letece. . .

Evo i moja autica...

2008 - 2011: BMW e92 M3 Coupe, 420 konja, spustan sa federima Hamann, full exhaust system Eisenmann Race X-Pipe, nemam aktuelne slike na kojem su felne i napred gril lakirane u crno, posto su mi na drugim computer-u, ali ih njih
cu uskoro da stavim. Znaci sve je crno, crni phantom to ja zovem...

a ova zadnja slika je negde izmedju loznice i rume :)

Dodacu jos ostale slike gde je sve crne lakirano i gde je spustan do poda, nemam ih trenutno na ovom computer-u, uskoro ce biti.

Eto ljudi to su bila moja bivsa automobila, i nijednog nisam slupo, hehe. Aktuelno sta vozim, ne zelim da kazem :) :) :)

aaaaaaaaaaaa kakav je :D

pishaj po sirotinji :mrgreen:

NE_Vazim_se i signature pa nemojte tako, nije fer. Ako treba sve bi prodo i dao sirotinji zadnji dinar :)

To sto inace dajem ljudima, to niko ne vidi, nego samo vide sta vozim i onda po tome lupaju. ;)

Ali nije ni bitno, vazno je da ja znam kakav sam. A sta drugi kazu je tako nevazno. Jer kad imas lupaju da pisas po njima i kad nemas
lupaju da si bijeda.

Ali znam da se samo salite, ali ipak sam to hteo jednom hteo da kazem...ponudili ste mi dobru priliku za to.

Poslednja izmena:
Od jutros, kad sam stigao s posla

Fotografija0218.jpg

Moze se iskljuciti care, ali morao biti extra vozac da bi to mogo da kontrolises. To mozes na stazi za trke da iskljucis, ako sletis...odnese te u pijesak ili travu i nikom nista.
Ali ako te odnese na pravom putu onda se samo mozes samo moliti bogu da ne zavrsis u drvetu, a najgore bi bilo da ubijes nekog coveka zbog svojih neki gluposti, samo
da bi se zadovolijo ili se nekome pokazo.

Svako kako zeli, ali za mene licno to nikad nije bila opcija nit ti ce kad biti. Probo sam, vidio sam i neka hvala, ne samnom.

Moze se iskljuciti care, ali morao biti extra vozac da bi to mogo da kontrolises. To mozes na stazi za trke da iskljucis, ako sletis...odnese te u pijesak ili travu i nikom nista.
Ali ako te odnese na pravom putu onda se samo mozes samo moliti bogu da ne zavrsis u drvetu, a najgore bi bilo da ubijes nekog coveka zbog svojih neki gluposti, samo
da bi se zadovolijo ili se nekome pokazo.

Svako kako zeli, ali za mene licno to nikad nije bila opcija nit ti ce kad biti. Probo sam, vidio sam i neka hvala, ne samnom.

Ne daj boze da se nesto desi dok ti je iskljucena kontrola proklizavanja recimo,osiguravajuce drustvo to nikad ne bi platilo.Barem ne ovde u norveskoj.

Potpuno ste vas dvojica u pravu... Ja lično nikad ne bih isključio nijedan od tih sistema kad krećem na put, probao sam jednom da vidim kako je i nikad više... Nijesu proizvođači to bez veze ugradili u automobil...

Back