Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jok, ovo mi je buduca stotka. Moja je bila typ 44. Nemam slike pri ruci, ali bio je isti kao ovaj:

100sport-1.jpg

Poslednja izmena:
Sto se tice Audija S4 i S6.

Sve sto je pravljeno od 1991 do 1994 je Audi C4 S4. Od onog trenutka kada su stotku preimenovali u Audi A6, i sportska verzija nosi oznaku C4 S6 (1994-1997). Ovaj pajser sto prodaje onog karavana ga je zbudzio. Da je 1996. mogao bi da bude samo S6. Dakle ili mu je budzio znacke ili je podmladio auto. Po spoljasnjem dizajnu automobila bih pre rekao da je ovo drugo.

U svakom slucaju,kao sto sam pre pominjao GLK-a,auto je narucen i stize za jedno 14 dana.Bice obsidian crn,19" felne letnje a 18" zimske.Sportski paket opreme i spolja i unutra,proshivena kozna sedista,ima F1 menjanje brzina ispod volana,GPS,DVD,automatska klima,7 brzina,i jos dosta opreme koje se sad ne mogu setiti.
Slike postavljam cim auto stigne.

Pa delimicno :lol:. I kada dodjes sa 124 u Srbiju, jel ti se neko smeje? Kad ti je auto u boljem stanju od vecine novih...

Stvar je u tome sto ja sa 124 ne idem u Srbiju :) a i kad bih isao bas me briga dal ce ko da mi se smeje,jer kao sto kazes moj auto koji 20 godina star je u daleko boljem stanju nego vecina nekih daleko novijih auta koji se servisiraju dole.
I nisam ni ja gastarbajter,ne radim u Norveskoj da bih trosio u Srbiji.

Super. Mislio sam da želiš malo da te mine želja prvo, pa onda u službu.

W210 E430?

Ma od toga da me mine zelja nema nista jer taj auto nije registrovan da bi se mogao voziti privatno nego iskljucivo kao taksi jer se svaki kilometar belezi,pa ako se kilometri na satu i taksimetru ne poklapaju onda moram da platim porez koji nisam morao da platim pri kupovini auta :) Ali i tako i tako cu ga voziti svaki dan pa mi je svedno hehe.
W210 tek na leto,prvo da poplacam sve racune i da krenem sa biznisom sa ovim GLK-om,a i moram prvo 124-ku da valjnem hehe.

Back