MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Jok, ovo mi je buduca stotka. Moja je bila typ 44. Nemam slike pri ruci, ali bio je isti kao ovaj:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo da ne smaramo vise
![]()

Objašnjava mi drug neki Audi pola sata, što njegov prijatelj doterao iz Zuricha. ''Ide kao nevreme, kaže, a liči na Audi 100, i ima 4000ccm.''
Rekoh, to ti je S6, 4.2.
I to sam ga pitao, i pokazivao slike V8 i kaže nije, siguran je da je bila oznaka 100 i A6. To mi je bilo čudno, kako A6, a 4.2, ali ko zna ko je šta lepio na haubi. Posle sam mu pokazivao slike S6 C4 i rekao je da je to taj.Nisi mu dobro rekao. Najverovatnije je u pitanju bio Audi V8.
Jok, ovo mi je buduca stotka. Moja je bila typ 44. Nemam slike pri ruci, ali bio je isti kao ovaj:
![]()
I to sam ga pitao, i pokazivao slike V8 i kaže nije, siguran je da je bila oznaka 100 i A6. To mi je bilo čudno, kako A6, a 4.2, ali ko zna ko je šta lepio na haubi. Posle sam mu pokazivao slike S6 C4 i rekao je da je to taj.
Da, S4, lapsus. Ima sa 2.2 turbo i tim 4.2.Aha... Samo, C4 se ne zove S6, vec S4 - tu je bila zabuna.
Pa znas kako, njihova okupacija je prosla, a vasa okupacija jos uvek traje.
A i za vreme Nemaca se znao red![]()

Ko je bre taj Cak Noris?
Ovi novi modeli me nesto i ne zanimaju, ali s tim starijima sam ziveo svaki dan![]()
Pod broj jedan, nisam gastarbajter. Pomesao si me sa nekim Norvezanima sa ovog pdfa.
Pod broj dva, auto je cakum pakum i u mnogo boljem stanju nego kante koje voze komsije.

Jel ti to nesto na moj rachun prijatelju?
. I kada dodjes sa 124 u Srbiju, jel ti se neko smeje? Kad ti je auto u boljem stanju od vecine novih...Pa delimicno. I kada dodjes sa 124 u Srbiju, jel ti se neko smeje? Kad ti je auto u boljem stanju od vecine novih...
a i kad bih isao bas me briga dal ce ko da mi se smeje,jer kao sto kazes moj auto koji 20 godina star je u daleko boljem stanju nego vecina nekih daleko novijih auta koji se servisiraju dole.Ga stavljaš odmah u taksi? Nek sa srećom![]()
Super. Mislio sam da želiš malo da te mine želja prvo, pa onda u službu.Pa u roku od dva tri dana od dana kad stigne ide na montiranje taksimetra i ostale opreme za taksi.
Super. Mislio sam da želiš malo da te mine želja prvo, pa onda u službu.
W210 E430?
Ali i tako i tako cu ga voziti svaki dan pa mi je svedno hehe.