Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu. Srbiji duguju 132 000 000 000 maraka. Nisu imali para, pa su nam davali gradju iz šuma i još neke kompenzacije i tu su stali. Nisu isplatili ni približno koliko treba.

Necu da ulazim u raspravu o tome jer nije mesto istoriji na ovom PDFu ali znas li da vecina firmi na prostoru Jugoslavije koje su osnovane posle Drugog Svetskog rata se zasniva na masinama dobijenih iz Nemacke kao ratna odsteta.

Necu da ulazim u raspravu o tome jer nije mesto istoriji na ovom PDFu ali znas li da vecina firmi na prostoru Jugoslavije koje su osnovane posle Drugog Svetskog rata se zasniva na masinama dobijenih iz Nemacke kao ratna odsteta.
Da, i dan danas kad odem kod nekog strugara, vidjam nemačke strugove, glodalice...
Ali ne postoje te pare da oni vrate dugove svima. Menjamo temu.

Tu im i ja skidam kapu, uspeli su da plate odštetu celom svetu za kratko vreme a i dalje su na vrhu :)

Nema tih novaca koji mogu nadomiriti ono sta su oni uradili.

slikeeeeeeee..... :rtfm:

img1425h.jpg

[Ne_Vazim_Se];16783580:
Znash kako je Crna Gora prikazana na karti?

U prirodnu velichinu!

najjache shto mi tu foru proidao jedan drugar Crnogorac :mrgreen:

A isto ko ona "Što su Crnogorci ukrstili kravu i žirafu? Da pase u Srbiji a daje vareniku u CG" :mrgreen
Ili zašto je ptičiji grip zaobišao Crnu Goru, zato što su je ptice prelećele u 2 zamaha krila :hahaha:
Ne znam, ja nikad nijesam imao problem da se šalim na naš račun, a ni većina Crnogoraca, makar mog društva i prijatelja, nema. :D

Back