gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
bmw X5 3.5, 3.0litra motor, dve turbine, 6.9s do 100km/h, jce videh na sajmu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravucenije onaj auto koji postigne u drugoj 120km/h je do jajaa a dizel je za penzose heheh jao zivotee sta se ovde sve pise![]()

ova dva poslednja ispred moje zgrade Naravno 320cdi , nov model ce dobiti i 4cilindrasa 250cdi 204ks i naravno jace dizele, 350cdi za najaci jos ne znam.

Sve sami motori za nas obicne smrtnike a sem onog BMW-a 123d sve su motori za sirotinju iliti obican narod. Takvi motori se i preko slabije voze jer ponuda ovih do 2000 kubika je desetostruko veca.
Meni se evo nudi BMW 3.0XD a ja razmisljam koji ce to meni! Da dam 17000 eura za (2005 godiste u fulu) auto koji sluzi cemu? Produzetku polnog organa? Od tacke A do tacke B ce me i mnogo jeftiniji automobil dovesti a jedan od razloga zasto sam prodao moju Turbo masinu su glupa ogranicenja! Grad 50 km/gh a ja samo prvom krenem i bez po muke eto ga 50 a onih 120 na auto putu gde ce da me love presretaci je maltene neizvodljivo a konja je sve vise a vi se pacenici palite na te gluposti.
Opet tvrdim da za dizelom i njegovim zvukom tesko moze ko da se okrene da ima ne znam koliko konja i kubika dok kod benzinca 1,2 sa dobrim auspuhom niko nece ostati ravnodusan a kamoli nekim vecim.
Ili bar ja dosad nisam cuo dizela sa lepim i zdravim sportskim zvukom?
Evo cisto malo da vam docaram kako to treba da zvuci.
Razlika je jasna i najvecem laiku.![]()

al si ga uporedio, svaka čast![]()

Sve sami motori za nas obicne smrtnike a sem onog BMW-a 123d sve su motori za sirotinju iliti obican narod. Takvi motori se i preko slabije voze jer ponuda ovih do 2000 kubika je desetostruko veca.
Meni se evo nudi BMW 3.0XD a ja razmisljam koji ce to meni! Da dam 17000 eura za (2005 godiste u fulu) auto koji sluzi cemu? Produzetku polnog organa? Od tacke A do tacke B ce me i mnogo jeftiniji automobil dovesti a jedan od razloga zasto sam prodao moju Turbo masinu su glupa ogranicenja! Grad 50 km/gh a ja samo prvom krenem i bez po muke eto ga 50 a onih 120 na auto putu gde ce da me love presretaci je maltene neizvodljivo a konja je sve vise a vi se pacenici palite na te gluposti.
Opet tvrdim da za dizelom i njegovim zvukom tesko moze ko da se okrene da ima ne znam koliko konja i kubika dok kod benzinca 1,2 sa dobrim auspuhom niko nece ostati ravnodusan a kamoli nekim vecim.

vidi sta radi dizel.Evo cisto malo da vam docaram kako to treba da zvuci.
Razlika je jasna i najvecem laiku.![]()
ti da nemas komplekse, zadovoljio bi se sa onim D4-D, a ne 4.0 benzinac
al nasuprot tome, posto ti je passat traktorast, pokazuje da nemas kompleks![]()

vidi sta radi dizel.

Pa kad nisi cuo mog Punta i nisi cuo Podvarkov Punto.
Bio sam na skupu FLCS u Zrenjaninu i odusevio se kako moze da zvuci najobicniji 1,2 8V motor. Kao 2.0 benzinac.
Stavio sam gore kako to treba da zvuci.

Automatici koji su ugradjivani u ova vozila (i kasnije u Sierre i Scorpie) su američki C4 menjači koji su išli u kompletan asortiman američkih Fordova do kraja '80-ih, samo naravno po zvonu prilagodjeni evropskim motorima. Poznati su kao jedni od najizdržljivijih automatika, a pritom mi je jedan jako dobar drugar specijalizovan za iste tako da neću imati problema ni u jednoj varijanti.Ma bolje ti je manuelni, zamisli da ti se pokvari automatik morao bi da prodas bubreg da ga popravis![]()

E pa vidis u cemu je problem,sto vise konja veca je i zelja za gasom.
Mozda ste vi ili mladji ili niste imali automobila koliko ja pa jos imate zelju da pricate i ocenjujete masine od 5000 kubika a realno niste u mogucnosti da takva i vozite a kamoli odrzavate(svaka cast pojedincima) ali realnost je jedno a masta drugo.
101 od mog rodjaka je drugom pokazivao 120 ali to je bio kec iz 77`-me sa original fiatovim motorom.Nek je lagao ali isao je bar 100 ali neki ljudi ne shvataju filing voznje benzinca i dizela ili se prave
Kad su 90`-tih dizeli bili traktori a Turbo benzinci azdaje nije bila kriza kao sad pa su fabrike ulagale u benziske motore.Da je sad ista takva situacija sta mislite ako su dizele dogurali do ovog nivoa gde bi sad bili benzinski motori?
O ekonomicnoj potrosnji dizela nemojte da lupate jer nekada se znalo da dize ne prelazi 6 llitara a danas trose i preko 10 sto je u rangu sa benzincima a o odrzavanju benzinca i dizela mislim da je suvisno govoriti.Pogotovo o ovim iz vasih vlaznih snova.
Ja se bavim prodajom kola i prodajem ono sto narod trazi a od mojih 50-tak automobila samo 2 su bili dizeli koji su brzo otisli jer nisu zadovoljavali moje normative a verujte mi da sam ja poprilicno zestok vozac i da vecina mojih prijatelja govori da nisam normalan.
E tu dolazi do izrazaja benzinac kad se tako vozi a dizel sigurno nece trajati dugo sa takvim nacinom voznje jer ima puno vise elemenata od benzinskog motora.