Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad voziš automobil sa servom i sedneš u takav stari traktor, ruke otpadaju

O tome ne treba trošiti riječi :lol:

Sjetih se sad kad je jedan rođak sjeo iz njegovog auta u Zastavu... i naravno, nema servo... I mota on onaj volan, jedva se bori s njim... i kako mota svira :hahaha: Kad je izlazio iz dvorišta na ulicu, počeo da mota volan i svirnuo, i počeo da psuje ovoga što ga svira, a ne kapira da je on... Valjali smo se od smijeha :hahaha::hahaha:

Vozio ja jednog, ne sjećam se koji motor, al je bio dizel... Baš dobro vuče za takvo auto... I dosta udoban i praktičan

Vecina je s tim motorom. Mesta dosta. Manje pregledan pozadi, doduse, ali to nadoknadjuje dosta opreme. Ima i 30s da ostanu farovi posle izlaska iz auta. Komande iza volana za multimediju. Kad stanes na brdo, pustis kocnicu, i on jos drzi, ima onu kompjutersku rucnu kocnicu, start/stop sistem paljenja i jos mnogo toga. Vazda neke pregradice, police pozadi za ručavanje... odlican porodicni auto za nekih 7-8000eura, 2004-5. godiste.

Naprotiv... Možeš da se uvjeriš kad god oćeš
Samo, cijenim anonimnost na forumu, iz određenih razloga... A llmd je već rekao sve što je trebalo... I nije toliko ni što bi mi neko izgrebao auto... nego što ću poslije ja za njega da odgovaram ka za zdravog

Dobro, neces da kacis iz anonimnosti sto je ok , znaci gore sto je napisao llmd nije tacno jer tamo pise sasvim nesto trece.

Dobro, neces da kacis iz anonimnosti sto je ok , znaci gore sto je napisao llmd nije tacno jer tamo pise sasvim nesto trece.

Ima internacionalni biznis. Ne izbacuje slike jer je često na putu, a dosta ga znaju i prete sa Foruma, uglavnom sa Politike, iskompleksirani noulajferi (nije zbog pretnje njega samog, nego auto će ogrebati stoka), a veći deo što za zabole da se hvali time što ima.

Dakle... Često sam na putu i dosta me znaju... To je iz anonimnosti... To što prijete sa Foruma... ovo mjesto uglavnom gledam kao zabavu i mjesto na kojem ću da se informišem, a ne da ugovaram tuče... A tuče inače izbjegavam... jer sebe poznajem vrlo dobro i ako mi pukne film u stanju sam da napravim žestoko sranje.
I da, ova posljednja rečenica je zaista tačna... Meni nije ništa posebno što imam ova 2 automobila i ne zabolje me da se hvalim time što ih imam... Nije to ništa toliko specijalno

Back