Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.823
A šta voziš onda, opiši rečima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima internacionalni biznis. Ne izbacuje slike jer je često na putu, a dosta ga znaju i prete sa Foruma, uglavnom sa Politike, iskompleksirani noulajferi (nije zbog pretnje njega samog, nego auto će ogrebati stoka), a veći deo što za zabole da se hvali time što ima.
A šta voziš onda, opiši rečima ?
juga i juga s kukom.

Passat B6 i Toyota Land Cruiser Prado
, do jaja automobil
Ummmm....Toyota LC Prado, do jaja automobil

Ummmm....Toyota LC Prado, do jaja automobil
ako mi zaglavi negde kadet, zovem traktor da ga izvuce
ima moj komsija 3.0D-4D Prado. Tač skrin navigaciju. Ima 7 sedista, tj. 2 su na preklapanje.
Imam i ja touch screen navigaciju i 7 śedišta Za svaku priliku
Al što kažu kod nas, kad je upalim, ispadne 20€ iz auspuha![]()

Automobil je B6, a ovo je SUV, odnosno po naski, džip.

Dobar motor... Al ipak, benzin je benzinImam i ja touch screen navigaciju i 7 śedišta
![]()
A ovo je moj Off Road, imt - 533
![]()

Automobil je B6, a ovo je SUV, odnosno po naski, džip.
, nego igračka za Barbikevala vi crnogorci, svaka vam cast. I evre u rezervoare stavljate, koliko ih imate. Mi jos na benzin vozimo![]()

Ima internacionalni biznis. Ne izbacuje slike jer je često na putu, a dosta ga znaju i prete sa Foruma, uglavnom sa Politike, iskompleksirani noulajferi (nije zbog pretnje njega samog, nego auto će ogrebati stoka), a veći deo što za zabole da se hvali time što ima.

Kamion, vala.B6 naspram Toyote LC prado i nije automobil, nego igračka za Barbike
nisam ni sumnjaoI to ne metalne, nego papirne![]()

znao sam da nece svi da shvateZnaci zike je ZEC?
Tolika je prpa od braca srba da ne smes ni sliku od auta da stavis![]()
Imas mapu Srbije i CG? Ovome samo granice crvene oko tih zemalja...tek od Madjarske...
Vozao sam jednog ovakvog kod druga na seluSamo kad se sjetim...
![]()
Znaci zike je ZEC?
Tolika je prpa od braca srba da ne smes ni sliku od auta da stavis![]()