Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas ni jednu?![]()
Kad nema macu. Ne treba joj ni jedno, ni drugo...
Jes' pa da umrem kad ona umre. Necu!

...ej koje pivo drzi ovaj ortak u ruci..meni lici na Duvel, al sve nesto razmisljam i kazem sebi " ma nemoguce "..
auuuu...pije pivo
ps jel ono frizider torba kolezi na glavi?
doobar bogart..ostre crte lica![]()
do sada sam nosio SMB, M89, M93 i M03 ( sluzim od `94 u VJ, VSCG i VS ... i dalje joj sluzim ) za 3 godine mi je pobegla i JNA ... ali uniforma nema potrebe da mi se zahvali ... ja sam zahvalan njoj , jer obezbedila mi je besplatno skolovanje od 4 godine, skijanje , more, logorovanja , posao , benificiran staz , solidnu platu .... jedino su mi stan ostali duzni , mada svima se vise u danasnje vreme dopada civil ... ali stvar ukusaDa, lepa uniforma,
...ti si baš vešt sa komplimentima, valjda će ti se nekad neka uniforma i zahvaliti...
...E prijatelju ni ta tvoja nije loša.
Modernija je svakako, ali ja nešto ne bih da i dalje ćeram tu modu...
Više mi se dopadaju one tvoje crne i bele "uniforme"......verovatno i devojkama sa foruma...
![]()
![]()

moze
al mislim da ti bela ipak vise pristaje![]()

nahranimo gladne u africi![]()

ja od usta odvajam i šaljem im svaki dan sva tri obroka
i prestanite da me zezate, bolje mi dajte neki savet da se ugojim /neki su mi već i dali-hvala, ali nije pomoglo...![]()

ja od usta odvajam i šaljem im svaki dan sva tri obroka
i prestanite da me zezate, bolje mi dajte neki savet da se ugojim /neki su mi već i dali-hvala, ali nije pomoglo...![]()
ona gospoja sismis...zar nije divlja...e nista mi sad nije jasno :???: