Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ej koje pivo drzi ovaj ortak u ruci..meni lici na Duvel, al sve nesto razmisljam i kazem sebi " ma nemoguce "..

То је моја рука... и немам појма које је пиво, али Дувел сигурно није. Уствари, ни не сећам се да будем искрен... колико знам, Дувел нисам никад ни пио. Тј. не сећам се да сам га пио.

auuuu...pije pivo :)

ps jel ono frizider torba kolezi na glavi?

Није фрижидер, то ја исекао део слике.
mrgreenzz7.gif

doobar bogart..ostre crte lica :)

eyebrows125lq2.gif

:lol: Da, lepa uniforma, :rotf::rotf::rotf:...ti si baš vešt sa komplimentima, valjda će ti se nekad neka uniforma i zahvaliti...:lol:...E prijatelju ni ta tvoja nije loša. :lol: Modernija je svakako, ali ja nešto ne bih da i dalje ćeram tu modu...:lol:
Više mi se dopadaju one tvoje crne i bele "uniforme"...:)...verovatno i devojkama sa foruma...:D :bye:
do sada sam nosio SMB, M89, M93 i M03 ( sluzim od `94 u VJ, VSCG i VS ... i dalje joj sluzim ) za 3 godine mi je pobegla i JNA ... ali uniforma nema potrebe da mi se zahvali ... ja sam zahvalan njoj , jer obezbedila mi je besplatno skolovanje od 4 godine, skijanje , more, logorovanja , posao , benificiran staz , solidnu platu .... jedino su mi stan ostali duzni , mada svima se vise u danasnje vreme dopada civil ... ali stvar ukusa :ok:

ja od usta odvajam i šaljem im svaki dan sva tri obroka
i prestanite da me zezate, bolje mi dajte neki savet da se ugojim /neki su mi već i dali-hvala, ali nije pomoglo...:(

prestani da razmisljas o tome...kakva si takva si...
glupa - nisi
ruzna - nisi...
sretna Gospoja Simsis - jesi...
a kilogrami...takva ti je konstrukcija pa sta...

+ kazu statistike da vitki ljudi zive dulje do 30% od ovaj...onih koji nisu vitki...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back