s@jkan
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
Malo zajebancije.Postavicu pravu sliku pa da vidite ko je glavni baja na forumu.I nisam klinac kao sto neki ovde misle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo zajebancije.Postavicu pravu sliku.![]()
jeli koji si ti...nadam se ovaj levo,,,
do yaya....ja sam apasionato di box...ja treniram aikido...a trenirao sam box 5 godina..super...napokon jedan sportista na forumu...
Jos malo![]()
Znači sexy tajanstvena stopala, nisu tvoja?Ma to mi jedan problematicni drug voli da popije, a ne moze da podnese pa tako nekad padne
Ma to mi jedan problematicni drug voli da popije, a ne moze da podnese pa tako nekad padne, a ja sam ovaj sa avatara
Smorio sam se na poslu, pa sam eto resio da malo razveselim forumase ovim slikama pozdrav za madonu![]()
Smorio sam se na poslu, pa sam eto resio da malo razveselim forumase ovim slikama pozdrav za madonu![]()
Ja kad sam video ovu sliku sa avatara boleo me stomak koliko sam se smejao ako hocete imam jos![]()
Ja kad sam video ovu sliku sa avatara boleo me stomak koliko sam se smejao ako hocete imam jos![]()