mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Jedna djewojka je na pochetku owe teme postawila sliku sa otkriwenim gRudimaako neka zena ima hrabrosti da postavi foto bar sa grudima otkrivenim ja odmah stavljam moju sliku golu .....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna djewojka je na pochetku owe teme postawila sliku sa otkriwenim gRudimaako neka zena ima hrabrosti da postavi foto bar sa grudima otkrivenim ja odmah stavljam moju sliku golu .....
Pa tebi nije smesno jer si ocigledno nekikoji ne zna za salu jer te ceo zivot neko drka i verovatno si stalno namrstena ali nismo svi takvi
![]()
Pa tebi nije smesno jer si ocigledno nekikoji ne zna za salu jer te ceo zivot neko drka i verovatno si stalno namrstena ali nismo svi takvi
![]()
Jedna djewojka je na pochetku owe teme postawila sliku sa otkriwenim gRudima...
gospodo MADONNA ....da li biste okacili jos neku vasu slicicu...vi ste predivni...verujte mi..
ali, to je umetnicha slika
skroz mocna
mislim da je samouka
a sta je tocno smijesno na obicnoj (solidnoj...) fotografiji starijeg covjeka?
auto u pozadini?
uostalom, sta je uopce smijesno na fotki koju imas u avataru?
nista.
kao i na vecini fotki koje si okacio...
sve skupa je neukusno + primitivno (mislim na ismijavanje te vrste...), a ne smijesno...![]()
![]()
![]()
Ama, isto sam htela da napisem. Kome je ovo smesno...![]()
Dragi krstosexualci i krstosexualke. Medju nama je dosta novih chlanova koji bi da pogledaju $ta se nudi na meniju ovog podforuma, ali i starih koji su se uzheleli ove teme. Znam da mnoge koleginice imaju $ta da pokazhu i prikazhu, a stiglo je i leto, vreme kad vecina nas ne nosi donji ve$ i bruski$e, a zhive smo du$e pa volimo da se slikamo $to mobilnim $to digitalnim aparatima i da kachimo slike na netu.
Stoga voajeri i vi egzebicionistkinje. I dalje mozhete koristiti ovu temu za povremeno $lihtanje ili ugovaranje kres $ema, samo vas molim da ne preterate sa spamovanjem i flejmovanjem. Buditi civilizovani, dostojanstevni i umereni da nam tema $to duzhe pozhivi i da nam donese radosti, smeha i sexa.
A dje su vam slike,jaudi?
Pitacu Nikija da vam izlapi jedno 200 komada,da ne zjape prazne strane.
Nesto me nova tema koju je postavio Dijenek navukla, da postavim sliku jedne forumasice :
Odlcne ribe..i jedna i druga !
tek u zivo su do jaja
Vidim, vidim ja po nogama i stiklama. Odlicne su!
Vidim, vidim ja po nogama i stiklama. Odlicne su!
Nesto me nova tema koju je postavio Dijenek navukla, da postavim sliku jedne forumasice :
КОја тема коју сам ја поставио?![]()
Ajd' po nogama, al' po stiklama se uvek prepozna dobra riba!![]()