Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.698
...znachi ne verujem da mi nisi rekla...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je da je samo to![]()
....shto bi' rekli stari grci...moj minone brkovi ti plavi, prs' u dupe pa i' nagaravi......pič, el imaš brkove...?
....shto bi' rekli stari grci...moj minone brkovi ti plavi, prs' u dupe pa i' nagaravi...![]()
...i kazzi mi shta tjesh od priloga...![]()
....shto bi' rekli stari grci...moj minone brkovi ti plavi, prs' u dupe pa i' nagaravi...![]()
btw...nisam ti ja kriv sto sam ti nesvesno nabio snazan komplex 4 life...ja i ti dobro znamo o cemu pricam!![]()
a jos manje sam ti ja kriv sto si mali,smesno-ruzni,nebitni indijanac i pichkica,koga devojke ne dozivljavaju ozbiljno,vec kao dvorsku ludu i smesnog lažovčića,skapiraj to sve kao zivot...bice ti lakse
Hehe, na koga da bude ljubomorna?
......ma el hoćeš da podelimo...... valjda se bogi neće ljutiti...
![]()
Ne pratis fabulu. Spmzorusa ima malo stariju ali zgodnu sponzorku pa neda Alexeju da gleda mlade devojke, a ovaj je naravno slusa i seni. Gde ce on jadan i takav naci neku drugu curu ako ovu gospodju ispusti.![]()
...u jeee, sad sam gledao na merachu, tvoj profil je trenutno najposetjeniji, ima oko 250 pregledacha i raste...Ewo,stawila sam swoju sliku u profil...![]()