gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
dragana kupi novi monitor ili kapi za oci
illi podesi rifreshrejt
hmmm...kupicu novi...kad je beg bio cicija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragana kupi novi monitor ili kapi za oci
illi podesi rifreshrejt
a, ma to sam ja =)Мислио сам...
Нисам те тако замишљао.
Мислио сам да имаш светлију косу и тамне или црне очи...
Ко зна зашто...
imate pola sata da...komentirate...
vrijeme - sad!
a, ma to sam ja =)
auuu al ce da bude tapkanja po forumu![]()
pa eto...nisu se ni moji roditelji nadali...
(realni neki ljudi...)
Ovo nisi ti, ko ti je na slici? (pretpostavljam ko)
moja pok. baba, naravno...(svi kazu da licimo pa...)![]()
moja pok. baba, naravno...(svi kazu da licimo pa...)![]()
pokojni tooza![]()
Ма шта бре њаш-ке на оној теми, "нећеш се обрадовати, ња ња ња"... Лепа си, бре... лепе црте лица, имаш врло лепу косу (мислио сам да си плава) и занимљиве очи. Још са том висином, права "бомба". И оним што имаш у глави, све то на квадрат... Једино што сам мислио да си старија (или на сликама делујеш млађе)...
Koje boje je kosa koje boje su oci na slici, jeli ridja ili smedja, oci plave ili sta.
Ti ne nosis onakvu frizuru...sigurno.
Pun forum lazova ***.
Ма шта бре њаш-ке на оној теми, "нећеш се обрадовати, ња ња ња"... Лепа си, бре... лепе црте лица, имаш врло лепу косу (мислио сам да си плава) и занимљиве очи. Још са том висином, права "бомба". И оним што имаш у глави, све то на квадрат... Једино што сам мислио да си старија (или на сликама делујеш млађе)...
Stvarno si lepa. Imaš lepe oči.
E ako ona ima u glavi onda... ostalima kipi i presipa se ex lobanja![]()
ps. sto lazes jadnu devojku da je lepa?
ps a mogu i moda zamoliti da to ucini, nije problem...
Пази, сад објективно, и боли ме к... и што она чита, и што може деловати као шлихтање... воли понекад да ке*а и да "супарнике" буквално уништава и "гризе" и не пушта, али је дефинитивно једна од најинтелигентнијих/образованијих/духовитијих(са неком помало морбидном цртом) појава овде, и то је једноставно тако.
Ма, ти се заебаваш, а ја ти озбиљно одговарам...![]()