Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakva si ti prangija ybt..
sta...kao kad ti okacis fotku ne sme da bude komentara koji ti ne odgovaraju?
mis'im..ako si se vec drznula da okacis onakve fotke,budi spremna i na razlicite komentare :idea:
ono...fejs na onoj fotki vise lici na musko nego na zensko i imam puno pravo da komentarisem kako ja mislim da treba,jer sam i na ovoj,kao i na staroj temi okacio xy fotki
mogu ti reci da si najprecenjenija devojka u istoriji ovog 4uma!!!
a zasto...pa zato sto ceo taj vasharski fazon koji furash,mislim na outfite koji kao da su osvojeni na vasharu iz vazdusne puske,kaubojski sheshiri i sve to...moze da radi samo bolide i on line frikove (koji su ovde u velikoj vecini) koji su zagoreli kao kaubojski tiganj i koji bi bilo kome rekli bilo sta,samo da bi imali tracak nade da da ce te nekad izyebati,znaci to je sto se tice nastupa i outfita,a njushku necu komentarisati,jer fotka je tu...pa neka svako proceni (ne mislim na pacijente koji te bezrazlozno dizu u nekakve virtualne visine) po svojim kriterijumima

iskreno...ne bih mogao ni da se ispisham po tebi,evo...spreman sam da idem na poligraf i da ponovim sve sto sam rekao,moze i u kintu...

Gde su tebi oci covece.. Nije ni cudo sto si mogao da tandaris onu raspalu kuravu...

btw...nisam ti ja kriv sto sam ti nesvesno nabio snazan komplex 4 life...ja i ti dobro znamo o cemu pricam! ;)
a jos manje sam ti ja kriv sto si mali,smesno-ruzni,nebitni indijanac i pichkica,koga devojke ne dozivljavaju ozbiljno,vec kao dvorsku ludu i smesnog lažovčića,skapiraj to sve kao zivot...bice ti lakse
cak ni kod ove prangije nemas shansu,jer ce ona sa vashara uvek otici sa onim koji najjace udari u krushku,a to svakako neces biti ti. :lol:

ma nisi paglu,nego ne posecujes vashare..
ovako ide cela procedura..
prvo te baja osvoji tako sto najjace zabode krusku,posle ti osvoji glavnu nagradu vazdusnom puskom,npr. kaubojski sheshir,a posle te gurne na ringishpilu da uhvatish patku i osvojis voznju za DZ i apsolutni prestiz na vasharu,uperen reflektor u tebe za vreme besplatne voznje included..

kad kazem "ti",ne mislim ti vec...ma razumes sigurno :)

mozda je palo i licitarsko srce

e2.jpg

ko ce to znati.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back