Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
Poslednja iz serije golisavih, a relativno naivna.. that is all and the end...![]()
Lepo izgledaš, zaista lepo

Btw, ni ja više ne stavljam fotke, dosta je bilo sister...
Moralisanja mi je preko glave!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslednja iz serije golisavih, a relativno naivna.. that is all and the end...![]()

kad neko bude imao plave oči...
je li jacobe...kad cemo tvoju sliku videti?

a...ja reko' da te tako pijanog nateram da stavis sliku...
nisi dovoljno pijan![]()

pa kazem ti ja
E luche jos jednu gajbu pa bih tek razmislio o kachenju![]()

evo shaljem ti dve gajbe
![]()

duso to sto si inteligentna ne znaci da znas sve o svetu oko sebe....za to je ipak potrebno i malo zivotnog iskustva
vodjenje ljubavi moze da bude pohotno valjanje...i razlog za bilo kakav seks nije ljubav...vec zelja
a sad malo lepog vaspitanja i lepo obracanja starijima![]()

ako si joj reklaAj preskoči to "starija sam pa sam pametnija", ljubim te, možeš samo da izazoveš bujicu jako neprijatnih komentara, usudila bih se reći čak, zasluženih..... stvarno me nije briga oko čega vodite polemiku ali ovo mi bode oči otkad sam došla na forum.
Nekome je seks čin vođenja ljubavi i tu nema dileme. Niti to ima ikakve veze sa godinama.

...pa kad mu se vrzmaju po radnom prostoru...E, ali kad pocrni onda je tek macan....i da, vodka.....i kad rusi binu i pevaljke i DJ-a.....![]()

Evo i mene...

evo tebe opet..evo tebe opet....prsatija nego ikad..ne pokazujes sisu nikad...![]()