Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cimzavrsis sa tim batacicima dodji malo do
barsmileys.gif

Aj preskoči to "starija sam pa sam pametnija", ljubim te, možeš samo da izazoveš bujicu jako neprijatnih komentara, usudila bih se reći čak, zasluženih..... stvarno me nije briga oko čega vodite polemiku ali ovo mi bode oči otkad sam došla na forum.

Nekome je seks čin vođenja ljubavi i tu nema dileme. Niti to ima ikakve veze sa godinama.

lexo duso opet si neurozna :lol:
logicno da sam se sprdala niti ja imam 40 niti ona ima 15 ;)
plus neko smatra i da je nebo zelene boje...to se zove zabluda...ili teska halucinacija :lol:

lexo duso opet si neurozna :lol:
logicno da sam se sprdala niti ja imam 40 niti ona ima 15 ;)
plus neko smatra i da je nebo zelene boje...to se zove zabluda...ili teska halucinacija :lol:
Takođe bih te zamolila da preskočiš to "dušo", "lutko" i "da ti teta kaže" jer mi se to takođe na forumu smučilo. Ono, š'o bi rekli..... dosadilo je b'ate.

I nisam nervozna, naprotiv, baš sam raspoložena..... ne znam ni ja zašto, kad sam nervozna svakako se ne obraćam ovako lepo i odmereno :)

Neko smatra da je nebo plave boje pa je i to zabluda..... boje su stvar doživljaja našeg organizma. Baš si lep primer dala.

Takođe bih te zamolila da preskočiš to "dušo", "lutko" i "da ti teta kaže" jer mi se to takođe na forumu smučilo. Ono, š'o bi rekli..... dosadilo je b'ate.

I nisam nervozna, naprotiv, baš sam raspoložena..... ne znam ni ja zašto, kad sam nervozna svakako se ne obraćam ovako lepo i odmereno :)

Neko smatra da je nebo plave boje pa je i to zabluda..... boje su stvar doživljaja našeg organizma. Baš si lep primer dala.

lexo opet ti kazem zbog onog sto tebi smeta ovde ili u rl nemo meni....ima toliko korisnika ako ti bas doslo ;)
a ja cu pisati duso kako god hocu bez obzira da li se tebi svidja ili ne
ljubim ja tebe
:bye:

lexo opet ti kazem zbog onog sto tebi smeta ovde ili u rl nemo meni....ima toliko korisnika ako ti bas doslo ;)
a ja cu pisati duso kako god hocu bez obzira da li se tebi svidja ili ne
ljubim ja tebe
:bye:
OoooOoooo Ebem mu miša valjda si ti bar ovde dovoljno dugo da znaš da nisi uopšte morala ni da odgovaraš na savršeno kulturno upućenu kritiku ako nisi htela da se džapaš. Ako nisi, a jesi. Tako da to "nemo' meni" nije neka fora, ono znam ja sad da si htela da kažeš da je Lexa dosadna i sve i da je htela da se džapa sa tobom jadnom i nevinom u celoj stvari, ali čitala sam tvoje komentare i baš su mi onako vonjali ružno. I onda ti se, rekla bih, džapalo. Ako ne želiš kritiku onda, ebi ga, nemoj ni da pišeš ništa..... :(
Malo se ljudi upristojite, pa nisu svi ovde sa vama ovce čuvali da se večito postavljate kao pametnjakovići, ovo važi za gomilu sa sličnim problemom u konverzaciji.

Prosto si napisala nešto jako glupo i neistinito iz mog ugla, ali kritika čak nije ni bila zbog toga.

Jesmo li se sad razumele ili ću da dobijem još kog winkija? :lol: Nemo' meni te fore, leba ti.....

Lexo. Mislim da si odavno prevazi$la ovaj forum i njegove nivoe konverzacije, te da je krajnje vreme da se uzme$ u pamet i slobodno vreme posveti$ nechemu $to te nece sistematski downgradeovati. Ja imam jo$ neka posla da obavim pa se vidimo na boljem i toplijem mestu ako me puste pre isteka ugovora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back