Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se ne zovem milorad.zasto ti je to potrebno. sve je to sto bi reko shedou prijekcija..
zasto se stidish svog imena mladi chovjeche?

Stari ciko ja ne razumem cemu skrivanje tvog imena skromnog porekla. Milojko je lepo kao i svako drugo. Jos malo pa i svoju lozu malih Milojkica mozes zapoceti, ili jesi vec?
Ono Strasni ce tvoji potomci s postovanjem izgovarati :)..

Jel napravi vec nekog Milojko?

Stari ciko ja ne razumem cemu skrivanje tvog imena skromnog porekla. Milojko je lepo kao i svako drugo. Jos malo pa i svoju lozu malih Milojkica mozes zapoceti, ili jesi vec?
Ono Strasni ce tvoji potomci s postovanjem izgovarati :)..

Jel napravi vec nekog Milojko?

mene zna dosta ljudi sa foruma i svi znaju da se ne zovem milojko.
cemu tolika iskompleksiranost. milorad je lijepo srpsko ime. sta bi da se zoves npr. senad ili smajo ili osman. ili radojica npr. budi sretan i uzivaj u zivotu i svojoj mladosti. ne dozvoli da budesh rob savremenim trendovima!

moram da se skinem samo za tebe...izvini zbog cmilja i tragova helanki...

To je taj tatu o kom svi pricaju?

mene zna dosta ljudi sa foruma i svi znaju da se ne zovem milojko.
cemu tolika iskompleksiranost. milorad je lijepo srpsko ime. sta bi da se zoves npr. senad ili smajo ili osman. ili radojica npr. budi sretan i uzivaj u zivotu i svojoj mladosti. ne dozvoli da budesh rob savremenim trendovima!

Mena zna svega par ljudi s foruma :( i znaju da se ne zovem Milorad.. Ne znam Milojko, jel ti zena nije dala? Imas li je? Kakva je starost?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back