Felerična
Ističe se
- Poruka
- 2.381
Nina2:Felericna, konacno si dobila lice, sve pohvale![]()
I nije tako strasno,zar ne? hiihihhihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina2:Felericna, konacno si dobila lice, sve pohvale![]()
:wink: Ovo je bio tek pocetak slavljaJulian_Duranona:Kako ste svi lepi, na tim fotografijama sa svadbi i proslava... Ja sam na svakoj pijan. A bas se lepo sredim za slavlje...
Dobro je što si stala na vreme !!! Tačno je da ne postoje MANIJACI, več samo OSOBE SA POSEBNIM AFINITETIMA !!!?:pa dete ko dete al si ti lepsha od deteta na slici hanibal. takva je fotka.
sve ste slicne imate visoka chela...sta cete ovde ako ste ribe a
salim se mene startuju neki manijaci moram da se obraz.................stoojj :?
ne postoje manijaci
sto...lep si i na ovoj !Julian_Duranona:Kako ste svi lepi, na tim fotografijama sa svadbi i proslava... Ja sam na svakoj pijan. A bas se lepo sredim za slavlje...
Felerična::wink: Ovo je bio tek pocetak slavljaJulian_Duranona:Kako ste svi lepi, na tim fotografijama sa svadbi i proslava... Ja sam na svakoj pijan. A bas se lepo sredim za slavlje...
krvolok:Dobro je što si stala na vreme !!! Tačno je da ne postoje MANIJACI, več samo OSOBE SA POSEBNIM AFINITETIMA !!!?:pa dete ko dete al si ti lepsha od deteta na slici hanibal. takva je fotka.
sve ste slicne imate visoka chela...sta cete ovde ako ste ribe a
salim se mene startuju neki manijaci moram da se obraz.................stoojj :?
ne postoje manijaci![]()

xpajamacax:ja se izvinjavam sto prekidam vas intimni razgovor...
a lemunadejsa gde ti slika?
a ti kojote,obecas pa te nema![]()

xpajamacax:alal' ti cufte u sosu!
sada cu da ih stisnem u limunadu![]()
limunada:xpajamacax:alal' ti cufte u sosu!
sada cu da ih stisnem u limunadu![]()
ebiga...kasnis... :? pitaj kojota,je l vidio?![]()
Cekam kuma:Felerična::wink: Ovo je bio tek pocetak slavljaJulian_Duranona:Kako ste svi lepi, na tim fotografijama sa svadbi i proslava... Ja sam na svakoj pijan. A bas se lepo sredim za slavlje...
Licis mi na jednu voditeljicu lokalne TV stanice, necu da kazem koje?![]()
Komplimenti.
ops:
ops:

Hellen:И ја. Носи радни наслов Покахонтас!![]()

POP Mare:Imam ja jos jednu novu za one nevernike koji mi ne veruju![]()
![]()