gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
e bas nije! :xkrvolok:Vidi, Gučke, kada su ti lukovi dooooovoljno široki, onda, automatski, postaju krugovi, zar ne ?!? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas nije! :xkrvolok:Vidi, Gučke, kada su ti lukovi dooooovoljno široki, onda, automatski, postaju krugovi, zar ne ?!? :shock:
Evo trcim...Ćale:...petre...ime dedino...
...cika krvolok otvorio temicu samo za vas i vase podprcavanje...
...ispostuj coveka...
...budi drug...
http://forum.krstarica.com/threads/124384

OCU JA U GRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Petar_Pan:Evo trcim...
Ja bre odo u grad nemam ja vremena kuckati se sa penzosima... nit me interesuje njegova tema uopste...

Petar_Pan:Evo trcim...
Ja bre odo u grad nemam ja vremena kuckati se sa penzosima... nit me interesuje njegova tema uopste...

Petar_Pan:Da li ti stvarno mislis da imas tih kvaliteta da bi ja tebi dao sansu? Sta mislis jel to realno? Znas li ti koloko devojaka na svetu ima... i kojih godista sve i kako izgledaju? Mislim kapiram da je net stvar gde se malo odlepimo od realnosti i zamislimo da smo nesto sto nismo ali ipak treba uvek imati i dozu realnosti u sebi. Npr babe sa dedama ili ruzni sa ruznima...
e nisam ovo ranije videla... sad.. indija... u dve il tri rechenice???Petar_Pan:Hajde pricaj mi jos o Indiji vidim da si strucnjak po tom pitanju? Npr. kakve su kuce tamo, kakva kola voze, kakve bolesti vladaju i koliko im je cista okolina i kakvi su im ljudi u okruzenju...![]()

Livicarka STA TI BI????livija:e nisam ovo ranije videla... sad.. indija... u dve il tri rechenice???
a shto si ti zainteresovan za indiju?
dosta sam ja pisala o indiji ovde... nisam turistichki vodich.... :-? to su sve informacije koje mozhesh da nadjesh online.... ok osim drushtva... a realnu sliq o tome mozh' da imash samo ako odesh tamo.... al ajd.... da ne bude da ne mogu da zadovoljim tvoju zainteresovanost....
drushtvo se u indiji deli na nekoliko stalezha... ja sad da me ubijesh ne mogu da se setim kako se zovu.... al ima ih 4-5... i shto je josh vazhnije dele se na severne (arijevce) koji su "beli"... pa bledji, imaju ravnu kosu, vishi su etc... na jugu su tamniji ljudi, afro kose, nizhi.. ovo su naravno stereotipi..
znachi pored rase, dele se i po mogucjnostima... recimo, ako si ti iz nekog srednjeg sloja nema shanse da cjesh se druzhiti ili josh gore venchati sa nekim od vishih slojeva.... i shto sam zaboravila arijevci imaju pare....
pa zemlja kontrasta... socijalnih.. al tebe to ne zanima.... ti bi da proverish moje poreklo...
pa ako ikada odesh....
prvo shto bi te fasciniralo jeste miris.. da ne kazhem smrad.... chak i ljudi imaju taj specifichan miris.. . na turmeric, masalu... neam pojma.... elem prosjaka ima svuda.... i to je dno dna... ne smesh ni jednom da dash rupee jer te onda poklopi jedno pedeset njih....
uporedjujucji sa zapadom... srbija i indija imaju mnogo toga zadnichkog kada su u pitanju medjuljudski odnosi.... isto se druzhe vishe....
ne retko cje sluga ubiti gospodara zbog para....
e i taj odnos "sluga" i "gospodara" je strashan... oni se tako povinuju i sklanjaju... chak i zaista visoko obrazovani ljudi se necje "meshati" sa slugama... tj... recimo, da sedish i chitash knjigu... i sluga chisti oko tebe... uvek cjesh paziti da njegova senka ne padne na tebe jer bi se smatrao uprljanim....
i tako... arhitktura je posebna pricha, hrana posebna, kola.... kakva kola.... struje nestaje stalno, voda ne sme da se pije.. .tj sme ako se 4x sqva i 4x profiltrira.... u liberarnijim porodicama mozhesh da vidish da cura nosi farmerke.. i to samo u qcji.... sari je najgora stvar ikada izmishljena.... grebe do zla boga..... btw, indija je jedna shtrokava zemlja.... e sad odoh na fax.... a ti vadi visu pa idi pa vidi.....

Nema smisla,nema smisla...stavrno....ovi novi misle da to moze taqo...bez sliqe..C,C,C,....Banshee:gucci kad ces da stavljas sliku jbt?
stvarno nema smisla,nismo te jos videli.

Luda si majke milivija:pa pitao me chovek... a ja rekoh da ne ispadnem nevaspitana.... ili josh gore da ne bude da ne znam...![]()

Jaoj nemoj me poludela sam pre neko vece, pokusala sam da posaljem livicarki.............ali sam skontala da je mojd rug sve isbrisao!Banshee:gucci kad ces da stavljas sliku jbt?
stvarno nema smisla,nismo te jos videli.
nemoj tako ovde sam od Oct.27Enfroz2891.:Nema smisla,nema smisla...stavrno....ovi novi misle da to moze taqo...bez sliqe..C,C,C,....![]()
moze_bolje::grin: sliq!, sliq...!

nemas pojma kako.......................lajavko:Ma ruzna garant :wink:

Livicarka nemoj biti tako zla! Jako sam razdrazljiva...........evo vec sam pocela da placemlivija:e prosledi meni taj mail koji si poslala njemu.. pa cju ja da postujem... pa da prestane ovo vishe.... znash shta znachi prosledi?
...............ajde probacu da ti PROSLEDIM
poslalalivija:ma zezam se.... rekoh da nisi zboravila...![]()