livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
kad me pozovu... al neshto ih nema da se jave... :-D ti? si bolje ishta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja ko ovde profitira na tudjim mukamalivija:al da se prenijesh u profiTmare
ajmo ljudi.. povoljno... kikiriki! semenke! kikiriki! semenke! gucci u minicju... pochetna cena $5! da vidim ko nudi 6? ajmo ljudi...
Profimare:Ne znam ja ko ovde profitira na tudjim mukama
E a koliko je samo gucci bez minica... ne mogu i minic da placamnego, jel moze 5,99$
![]()

Mislimlivija:
more... ja sam se namuchila da dodjem u posedstvo slike... i vreme je da svoj trud nekom naplatim... a ti si doshao i samo kazhesh "daj mi"... i mislish to tako lako ide?![]()

kakva si ti krava Livicarka....................livija:
more... ja sam se namuchila da dodjem u posedstvo slike... i vreme je da svoj trud nekom naplatim... a ti si doshao i samo kazhesh "daj mi"... i mislish to tako lako ide?![]()

Profimare:Mislim![]()
gucci_novosadjanka:kakva si ti krava Livicarka....................

Profimare:Ajde gucci sta se lozis...ccc
Nego livija, cekam sliku na pp![]()
Ćale:...ja i dalje ne vidim da neko kaci svoje slike...
, ju jel se sme smejati nekom sa takvim ovlascenjima... ako ne, smejem se onda jer sam vid'o brasnoMislim dakle postojim... Mislim dakle znam = postojim jer znam... da postojimlivija:
e pa... slabo mislish, josh slabije znash..![]()

livija zayebavala sam se.....................kazem ti jer se palkas sa mojom slikom...........livija:
pa zapravo ja imam vishe prava da kazhem to za tebe... s obzirom na okolnosti... al ajd sad.. pusticju te.... dok ne nauchish osnovna pravila foruma....

ha, hamoze_bolje:ona misli? svaki dan nesto novo...