Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
whitenicky:
to sto se cita pp to me bash zabole ...... problem je u tome sto ti nisi ni znao kako ona izgleda jer si na konto njenog nicka i izazovne zenske u njenom profilu poslao takav pp ....ako zena od 50 godina laze , lazem onda i ja sada ceo forum ........ ali nema veze . Pa sex voli svaka devojka , zena .... pa to je nesto bez cega covek ne moze da zivi ...... ali brate dovoljno te vidjam po netu i siguran sam da si to poslao njoj na pp jer ti si brate definitivno SEXULANO UGROZEN ..... ne shvatam ovaj forum toliko ozbiljno ali ti si poludeo :))))))))))
Takav PP nisam nikad nikom poslao... a ko je iole pratio moje postove taj to i zna...
Da neko je tu lazov... :wink:
I da iz postova se lako vidi ko je sexualno ugrozen a ko ne... :razz:
Opet jos jedan koji se oseca ugrozenim, inferiornim i uplasenim kad vidi moj nick... :? Koliko li vas je... :lol:

PS I dalje ostaje cinjenica da se neko ovde druzi sa bakutama... :lol:

gucci_novosadjanka:
e sto niko od vas ne salje slike? sopstvene?
Mojih je bilo dovoljno na netu... a Krvoloka nemoj to da pitas jer ces mu zadati tezi zadatak.... Otici kod komsije koji ima dovoljno dobar kompjuter da moze da se startuje Photoshop, pa onda pronaci u albumima neku sliku od pre 30 god, pa onda naci nekog ko se razume u izduzivalje i obradjivanje slika... mozda ce morati i da mu plati cak! :lol: Komplexan proces... :lol: (moz da pitas i Liviju za sistem) :lol:

Nadam se da sam ti pojasnio zasto pojedini ne kace svoje slike... :wink:

Petar_Pan:
Mojih je bilo dovoljno na netu... a Krvoloka nemoj to da pitas jer ces mu zadati tezi zadatak.... Otici kod komsije koji ima dovoljno dobar kompjuter da moze da se startuje Photoshop, pa onda pronaci u albumima neku sliku od pre 30 god, pa onda naci nekog ko se razume u izduzivalje i obradjivanje slika... mozda ce morati i da mu plati cak! :lol: Komplexan proces... :lol: (moz da pitas i Liviju za sistem) :lol:

Pa i nije toliko, čim si čak i ti to uspeo ne samo da shvatiš, već i da uradiš !!! :lol:

Petar_Pan:

nemoj da se prepucavas sa njim preko mene! :evil:

krvolok:
Pa i nije toliko, čim si čak i ti to uspeo ne samo da shvatiš, već i da uradiš !!! :lol:
Pa nisam ja taj koji se bavi izduzivanjem i farbanjem slika.... a bogami i stavljanjem tudjih slika kao svojih... :razz:
Neki za tako nesto nemaju potrebe... dok drugi moraju to da rade... sta ja znam sto... valjda ih sramota sopstvenog izgleda.... :lol: :razz: :lol:

ja chu zakachiti virushchinu....:lol::lol:.....
ma sliko se na slavi..ochi :roll:..OvOlichkle!

(((danas nisam otishao....varim ko piton gazelu..nisam jeo nishta danas,dobar ja)))

p.s. Dakle slike da preradim u Photoshopu....moze li josh koji?...pitam,ne volim bash da bacam pare...

Petar_Pan:
Pa nisam ja taj koji se bavi izduzivanjem i farbanjem slika.... a bogami i stavljanjem tudjih slika kao svojih... :razz:
Neki za tako nesto nemaju potrebe... dok drugi moraju to da rade... sta ja znam sto... valjda ih sramota sopstvenog izgleda.... :lol: :razz: :lol:
Znači, Švarceneger je, za potrebe reklamiranja filma " Konan " stavio tvoju sliku ?!?!? :shock:
A moju fotku mo'š da vidiš još par minuta, a ako baš rešiš da razmeniš onih 4.160 dindži, omogućiću ti i razgledanje opreme sa iste, tek da vidiš da postoji, mis' : nije filmska !!! :lol:

krvolok:
Znači, Švarceneger je, za potrebe reklamiranja filma " Konan " stavio tvoju sliku ?!?!? :shock:
A moju fotku mo'š da vidiš još par minuta, a ako baš rešiš da razmeniš onih 4.160 dindži, omogućiću ti i razgledanje opreme sa iste, tek da vidiš da postoji, mis' : nije filmska !!! :lol:
Cale... stavi svoju trenutnu... NEOBRADJENU sliku... :lol:
Prvo taj lik sa slike ima oko 30 god a ti imas blizu 60... :lol:
Takodje imas i stomacinu ko benzinska cisterna... tako da laganje i foliranje ti vise nece prolaziti... penzosu... :razz:
A tvoja "oprema" ne vredi danas ni 5 dinara... :lol: a ne 4160... :lol:

Petar_Pan:
Cale... stavi svoju trenutnu... NEOBRADJENU sliku... :lol: Takođe !!! :lol:
Prvo taj lik sa slike ima oko 30 god a ti imas blizu 60... :lol: To mi je unuk !!! :lol:
Takodje imas i stomacinu ko benzinska cisterna... tako da laganje i foliranje ti vise nece prolaziti... penzosu... :razz: Ima se, može se !!! :lol:
A tvoja "oprema" ne vredi danas ni 5 dinara... :lol: a ne 4160... :lol:
Će se bidne videlo !!! Sa puškom mogu lako da ti otmem auto, a ti sa autom baš i ne možeš, tako lako, da otmeš meni pušku !!! :-)

krvolok:
Će se bidne videlo !!! Sa puškom mogu lako da ti otmem auto, a ti sa autom baš i ne možeš, tako lako, da otmeš meni pušku !!! :-)
Jos jednom dokazujes da si ludak...
Za ovo moz i na sud da ides... pa ces onda da se slikas... sa zatvorskom metlom... :lol: Jes da bi imao prugastu uniformu, a tebi vise pristaje bela boja... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back