livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
e pa ti si stvarno biser... oooonooolka slika i nishta se ne vidi....
:shock:
:shock:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Da pa na toj se ne vidi ali to je jedina koju sam imala koja je sacuvana................kazem ti kad mi drugarica posalje ja tebi saljem....................do tada ako hoces okaci ovu mada..................................livija:e pa ti si stvarno biser... oooonooolka slika i nishta se ne vidi....:shock:

o cemu ti Livija?livija:si normalna? pa banovali bi me odma'.....
ajd ajd.... kad se sredish...
by the way........................nisam ona u rozom.....................ako si na to mislila!livija:ma nishta... e pustila sam nekog neligitisanog raqna u qcju..... moram da ga izbacim pre nego shto mi pojede qche.... ajd zdravo....

Sto si na 4umu ako ti se spava?Banshee:odakle ti rakun u kuci? :shock:
jao ljudi sto se meni spava.
gucci aj salji meni sliku.
ajoj da zaboravila sam na razliki u vremenu.....................e ja cu jos malo da spavam!Banshee:pa upravo sam ustala.imam neke obaveze,pa sam morala da ustajem u sest...

buy, buy!Banshee:ae salji kad nabavis
aj laku noc tebi i liviji,ako cete da spavate,i dobro jutro ko ustaje,ja palim![]()
ti majke mi nisi normalan..........................dokle ces tako?Breaking:I ja tebi, dlakavi mushkarcu

again....and again.....and again 
Necemo evo obecavam, samo ti okaci slikulivija:si normalna? pa banovali bi me odma'.....
ajd ajd.... kad se sredish...