- Poruka
- 15.014
cLick - OR - Die:vreme je da pochne$ da drzhi$ ruku u gatjama dok $alta$ po Krstarici.. moja, a i preporuka Svetske zdravstvene organizacije
ne uochavam sustinu...zasto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cLick - OR - Die:vreme je da pochne$ da drzhi$ ruku u gatjama dok $alta$ po Krstarici.. moja, a i preporuka Svetske zdravstvene organizacije
DisMisaL:Izvini, o čemu to? Uz dužno poštovanje prema mladoj dami, molio bih te da ne širiš dezinformacije. Nije ti ovo tema uparite forumaše. Hvala. I baci sliku (svoju) lavovima.
PLESsitnihDEMONA:Jos uvek sam u bedaku zbog toga.
Necu da kukav vise,ali odavno nisam bio ovako deprimiran.nikodim:A da mu posaljes malo cveca, ili mu ponudis malo raspolozenja... mislim... ako ti je bas toliko stalo do njega moras malo vise da se potrudis
Ovo ti vrlo bledunjavo, mislim na to kukanje po forumu...
nikodim:Pa mozda pronadjes "@" u gacama...
divlja:Ja samo da kazem da su Peta i Ljuba bas slatki, ono raznezili su me! :-P

Za mene nije romantika...zamisli samo sta posle rade!Aleksej_BASO:Romantika... BLJAK!!

PLESsitnihDEMONA:Za mene nije romantika...zamisli samo sta posle rade!![]()
![]()
LePiaf:Peta, da li si svesna koliko ti opada popularnost na forumu?
Zashto to sad?

Jao KJUT..divlja:Ja samo da kazem da su Peta i Ljuba bas slatki, ono raznezili su me! :-P

Pa oni drugi tipovi iz tap011, i goca otishla....?:sto si ljut nikodime ko te naljutio

ja se obrijalaAleksej_BASO:Zna se da su na netu sve gabori, sa brkovima i 100 kila.