nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Pa to je nemoguce, ubedjen sam da je to posledica tih tabletica kojima se Ranis...
Kad se vratis na stare bices ponovo super-napaljena...
Kad se vratis na stare bices ponovo super-napaljena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vreme je da pochne$ da drzhi$ ruku u gatjama dok $alta$ po Krstarici.. moja, a i preporuka Svetske zdravstvene organizacije?:mene vise ne pali forum
nikodim:... ja sma pravi covek za tebe... daj mi sliku, daj mi sliku... daaaaj miiiii...![]()
lichish na onog iz tap 011Kad_LupimLupim:Nisam odavno ovde nista prijavljivao... jes' da mi ova slika vec dugo stoji, ali verujem da je mnogi nisu videli... pa izvolte pogledati![]()

random_cloud_form:preciziraj na koju sliku mislis....
a sta bi sa siskom? pazljivo se udaljila od teme od kad sam je prozvao da postavi drugi foto... sto samo jaca moju sumnju da ono na slici nije ona....

Ja sam prevrtljiv i nepredvidiv. Ne ulazim u tvoj odnos sa njim. I ti i ja samo imali neke sukobe pre,ali ne islim nista lose o tebi. Naprotiv.LePiaf:Ako se bash odjavio onda se nadam da je to zauvek. Vec je on imao taj "zbogom i ne vracam se" napad... i, naravno, vratio se.
Jel si ti to namerno izostavio Samanthu i mene?random_cloud_form:Sta bi ovo, sve sami parovi zahvaljujuci Forumu, ljuba i peta, skvo i dis, ja i anci itd... Doduse ovo poslednje malo teze.... Teze, ne i nemoguce.
Nemas pojma kako sam se skenjao zbog toga. Prosto ne mogu da opisem,a i ne mogu vise da pisem o tome. Ispadam kao neka pichka.Banshee:a mogo je marlon da se javi.
mislim...bas je neki :sad:
da ode bez reci :?

...jel boli glava ako se dugo gleda u zid
?PLESsitnihDEMONA:Nemas pojma kako sam se skenjao zbog toga. Prosto ne mogu da opisem,a i ne mogu vise da pisem o tome. Ispadam kao neka pichka.
:?Izvini, o čemu to? Uz dužno poštovanje prema mladoj dami, molio bih te da ne širiš dezinformacije. Nije ti ovo tema uparite forumaše. Hvala. I baci sliku (svoju) lavovima.random_cloud_form:Sta bi ovo, sve sami parovi zahvaljujuci Forumu, ljuba i peta, skvo i dis, ja i anci itd... Doduse ovo poslednje malo teze.... Teze, ne i nemoguce.