Ne razumem u čemu je problem citiranja tvojih postova? Da li je to neko pisao umesto, tebe, pa to nisu ustvari tvoji postovi ili ...?Vragolasta Amfibija:ne,problem je sto ne zelim vise da svakakvi debili mogu da citaju i citiraju moje postove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem u čemu je problem citiranja tvojih postova? Da li je to neko pisao umesto, tebe, pa to nisu ustvari tvoji postovi ili ...?Vragolasta Amfibija:ne,problem je sto ne zelim vise da svakakvi debili mogu da citaju i citiraju moje postove...
Vragolasta Amfibija:ne,problem je sto ne zelim vise da svakakvi debili mogu da citaju i citiraju moje postove...
To je izgleda postala moda ili trend.Profimare:Meni samo nije jasno zasto se odjavljuju... nikad se ovoliko forumasa nije odjavilo kao u proteklih mesec dva...
Vragolasta Amfibija:ne,problem je sto ne zelim vise da svakakvi debili mogu da citaju i citiraju moje postove...
)))))))))))))))))))
PLESsitnihDEMONA:VA,dzabe se busas u grudi,postovi ce moci da ti se citiraju iako te odjave.
Jedino da ih zamolis da tiobrisu sve KOMPLETNO,citav nalog.
Mada ti vec imas gomilu citiranih postova,tako da mrka kapa.
Resenje nije u bezanju. Od istine i lazi ne moze da se pobegne. Sa njima se treba suociti. Ne treba kriviti druge zbog toga. Nego,FACE YOUR FEAR!
Ne mozes da pobegnes od toga da si verovala pogresnim ljudima.
Nije se tebi zgadila krsta,nego istina i pogresna procena.
Profimare:Meni samo nije jasno zasto se odjavljuju... nikad se ovoliko forumasa nije odjavilo kao u proteklih mesec dva...

ne znam kog.. :?

Ko vidi BBovo lice i prica o tome,umre ce u najstrasnijim mukama!divlja:BB je moj medenjak genije:-), nemoj neko da ga je diroooooo, umrece u najgorim mukama. :-P![]()