Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Siska... a da ti nama lepo ostavis broj telefona... da mozemo da ti dahcemo u slusalicu...
Mislim... od gledanja nema vajde... svi su tu kao nesto fini, vid gruuudiii, vid nos, vis kosu... a 95% je gledalo grudi (ili sise, da pojednostavimo, da, da... sise dobro ste procitali).

random voli zenske sise !!!!!!

siska,jel ti vec trazio na pp da mu posaljes sliku svojih sisa? :)

slobodno ja sam mu poslala svoje,sto,neka se raduje i ja volim da se radujem.

tacno je,samo ne znam kako...vidis kako su ove 3 bile pametne pa su nekako dokucile.verovatno su jedna drugoj rekle.mozda su se mrzele :)

zao mi da ostavljam jagodicu na milost i nemilost fizioloski tupima

a i davno je uzitak prestao da bude forumski,sada je neki drugi...ali sam svakako provela hiljade lepih trenutaka ne forumu

Vragolasta Amfibija:
tacno je,samo ne znam kako...vidis kako su ove 3 bile pametne pa su nekako dokucile.verovatno su jedna drugoj rekle.mozda su se mrzele :)

zao mi da ostavljam jagodicu na milost i nemilost fizioloski tupima

a i davno je uzitak prestao da bude forumski,sada je neki drugi...ali sam svakako provela hiljade lepih trenutaka ne forumu

Oh koliko emocija na jednom mestu... "Treba mi raaaaaaaame tvoje, da placem na njemuuuuuuuuuuuuuuuuu..."
Jes dobar ovaj forum, za sve, za paprike, za ajvar... za sise... za sve...

Nemoj da ides, molim te, molim te... moooolim te...
Ako u ime odlaska otvoris jos neku temu javi mi da te i tamo molim...

e jednom davno sam nesto kao htela da odem,kao nesto sam bila ljuta...to je valjda ono bilo oko mog Dr da li sam ili nisam,pljuvanje efendijino bla bla..i to...bas ruzno ( zato ga sad mrzim,i nije mi zao sto je otisao,dabogda crko) i onda sam nacinila taj pacenicki potez kao otvorila temu JA ODLAZIM i onda je rasta obrisao temu pre nego sto je iko postovao i poslao mi na pp : e neces ga vala !!!

i tako..posle me prosla volja :)

dobro,,,to si drugi,,,treba da javim pijafu,on me zamolio takodje.

"Ne idi blizina mi tvoja treba
ne idi ne ostavljaj me sad
nocas me ljubi kao nikad pre
probudi ptice usnule
donesi mirise poznate

Vezani mi smo jedno za drugo
kao sumrak i svitanje
zora bez tebe usne bez tvojih
jedra bez vetra bi postale
jedra bez vetra zauvek ostale"

deder da promenimo ritam

otisla si jednog dana
i odnela nase snove
sad se vracas uplakana
da li te to proslost zove

otisla si jednog dana
i odnela dva jorgana
sad se vracas s jedno cebe
idi idi ko te...shvrlja

amfibijo bas si dirljiva nemoj da idesh, nemoj potpuno, mozes da proredis.
ma na kraju cu da odem, mrzi me d asedam za komp i dok se sve ucita, a i kvari mi se racunar. a i ubijaju me ovi lekovi, nije lepo sto ih pominjem, ali moram i s vama da podelim muku!! sad su u novoj kombinaciji i zakljucila sam da mi to nikako ne odgovara a moram da sacekam nekoliko dana pa da se vratim na stare.
a starim, toliko odvratno zivim da bi mi se svako divio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back