Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
ne najbolji si ti,jedini covek koji ima svaki jebeno pakostan komentar. :neutral:
ako nije pakostan onda je depresivan....i tako u krug.
ko hoce nek se lozi na isusa i chea,ti se lozi na sebe,i svi srecni :neutral:

ma misim nisam ja tebi nishta lichno loshe rekao...i ja sam se lozhio na chea kad sam bijo mali...misim nisam teo da budem pakosan...depresija je bolest misim el bi trljala nekom u lice shto je ne znam oboleo od multiple skleroze?...nisam ja rekao da ne treba da se lozhish na chea super je che...ja sam dao komentar i da je bilo u bilo kom avataru-dao bi komentar...shvati ovo vishe kao ja sam stariji poqshavam da ti dam savet nishta drugo...ne mislim da si glupa pa kao da ti pokazhem kako treba vetj jednostavno da ti spomenem da postoji i druga strana cele priche..a to su sholje i ranci i majce sa likom revolucionara kog bi i u danashnje vreme ubili kao psa...ne morash qpovati shto prodaju da bi u glavi bila ne znam slobodarskog duha il shta vetj...

laaadno me kojot pohvalio...shit osetjam se blagosiljano...ne znam kojote ja sam napisao svi dakle nisam mislio da je sa ostalima bilo drugachije...ipak ne vidim shta su to 60te bile drugachije...sem opshte histerije i pomame za drogama...nisi normalan al kao shta ima veze svako ima svoj trip...sve dok mene ne dzarash fino...

Meni nikad nije bio jasan taj Cegevara trip.Da je preziveo bio bi isti ko Kastro u nekoj latinoamerickoj banana drzavici-znaci diktator i kao ubijen je mlad?(ako se mlad moze reci za coveka od 38 godina).Nego je kao bio zgodan pa se klinke pale na njega a uz to im se i prilepi nesto kvazi intelektualno buntvoni duh,bla,bla,bla,....i sve u tom pravcu pa ne mora da ih bude blam da ih okarakterisu ka plitke ko npr.ako bi skakale ili se oblepljivale slikama debila iz nekog boj benda.Ce je kao ipak retro i nije proizvod...to,hej nesto znaci i ima poruku.

ni meni nije bio jasan,a sam onda procitala neke knjige,pa mi je postao malo jasniji...:neutral:
pa sam bila u juznoj americi i videla neke stvari,pa mi je posalo jos jasnije...to je drugi svet i drugi nacin zivota....drugi nacin razmisljanja.
ma nije ni bitno uostalom.
btw,ernesto je bio zgodan kad je bio jako mlad,i dok se ojs bavio medicinom i leprom,kasnije je propao i proruzneo se zbog nacina zivota.a poznate su pretezno slike iz tog 'revolucionrarnog' perioda...tako da prica o lepoti nesto i ne drzi vodu... :?

Pa nemoj da se ljutis,ne kazem ja nista protiv tebe ili avatara ali ne verujem u citavu tu "revolucionarnu filozofiju".Po meni je sve to jevtin marketinski trik.
Znam da imas "indirektna"iskustva u vezi Kube.....pa sta su ti rekli?
Jel im super posle revolucije pod polu mrtvim bradatim dedicom diktatorom koji vishe od pedeset godina nikako da se skine s vlasti?Toliko im lepo da se dave po splavovima da pobegnu odande.
I sta im je to dobro donela ta "Revolucija"?Sjasi kurta da uzjase murta....,ko i svuda ko i uvek,Ce ,Kastro,Taci,Haradinaj ili neko 5.

@becky : poslala sam ti,pitaj ako nesto nije jasno :D

@frozen:ne mogu sada da pisem,i ne na ovoj temi,ali videcu kad nadjem vremena da ti napisem.zalepio si se za kubu,a nit ja ovde pricam o kubi,nit je che bio kubanac :lol: bitno je samo imati vise pogleda na jednu stvar i ne posmatrati iz samo jednog ugla,a ti upravo to radis ovde...sto se mene tice,ni jedna ideja nije apsolutno ispravna ili pogresna,zato dozvoljavam da su neke stvari koje su za mene neprihvatljive,iz tudjeg ugla dobre...a najbolje su filtrirane :razz:

kakva vesela druzina forumasa:D

Prilozi

• zivotinjice.jpg
    zivotinjice.jpg
    17,2 KB · Pregleda: 18
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back