Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najbolja su ova deca shto se lozhe na chea...svi se jbno lozhe na chea...i sedish na krstarici nasred mediterana i lozhish se na chea...to je stvarno genijalno sve bukvalno sve su uspeli da prodaju...od jbnog isusa do brkatog che gevare...

5153217_02.jpg

bez veze ova anakin svakog lepo napushi a mene ignorise kao da me ni nema. malo se osceam glupo. nemam ni neki razlog da pisem. plasim se
:I
neka idem da ucim.malo sutra
sad cemo da skupimo grupu da je bijemo

AntunTun:
najbolja su ova deca shto se lozhe na chea...svi se jbno lozhe na chea...i sedish na krstarici nasred mediterana i lozhish se na chea...to je stvarno genijalno sve bukvalno sve su uspeli da prodaju...od jbnog isusa do brkatog che gevare...
ne najbolji si ti,jedini covek koji ima svaki jebeno pakostan komentar. :neutral:
ako nije pakostan onda je depresivan....i tako u krug.
ko hoce nek se lozi na isusa i chea,ti se lozi na sebe,i svi srecni :neutral:

Banshee:
ne najbolji si ti,jedini covek koji ima svaki jebeno pakostan komentar. :neutral:
ako nije pakostan onda je depresivan....i tako u krug.
ko hoce nek se lozi na isusa i chea,ti se lozi na sebe,i svi srecni :neutral:

Banshi zanimljiv si lik..Dodji na astrologiju da probam ka kažem nešto o tebi
preko slike...

Ovo što sam ucrveneo nemoj da te iznenadi,čovek radi u apoteci i ima pristup
i pravo da bude depresivan pa i da proba da se izleči..

pa sta cu,kad ni na jednoj ne licim na sebe :?
aj mi daj mail pa cu da ti posaljem,tu mi je negde instalacija valjda :D

evo imam i ovu...imam ustvari jos al sam na svakoj dugacija...ne znam na kojoj najvise licim na sebe :roll:

Becky Thatcher:
e bre banši, pa sto puta si lepša nego na toj fotki :D
stavi neku drugu gde više ličiš na sebe!

То јој и ја кажем...да није неко мудо у CIA и да нема свој приватни АВАКС за налажење форумаша...никада је не бих препознао...:lol:

...у ствари ово је прва фотка где мало личи на себе...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back