Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
@frozen:ne mogu sada da pisem,i ne na ovoj temi,ali videcu kad nadjem vremena da ti napisem.zalepio si se za kubu,a nit ja ovde pricam o kubi,nit je che bio kubanac :lol: bitno je samo imati vise pogleda na jednu stvar i ne posmatrati iz samo jednog ugla,a ti upravo to radis ovde...sto se mene tice,ni jedna ideja nije apsolutno ispravna ili pogresna,zato dozvoljavam da su neke stvari koje su za mene neprihvatljive,iz tudjeg ugla dobre...a najbolje su filtrirane :razz:
nemo se ljutiš al to je sve prošlos.načitani bi reknuli pase
drugo vreme bilo.tad su fudbalcke zvezde išle na more sas stopom i spavale u džakovi u kampovi.kao danac alan simonsen naprimer.i samo su travu teli da pušu a sad se pije kokajin i droge.tad je prolazila ta priča o ljubavi i slobodi
ako oćeš danas da forciraš otog čea ondak je to već ruralno.što kaže pesma
zlatibore pitaj taru
da li pamti čegevaru

gurbet:
nemo se ljutiš al to je sve prošlos.načitani bi reknuli pase
drugo vreme bilo.tad su fudbalcke zvezde išle na more sas stopom i spavale u džakovi u kampovi.kao danac alan simonsen naprimer.i samo su travu teli da pušu a sad se pije kokajin i droge.tad je prolazila ta priča o ljubavi i slobodi
ako oćeš danas da forciraš otog čea ondak je to već ruralno.što kaže pesma
zlatibore pitaj taru
da li pamti čegevaru

a?a sto ti pricas tako? :confused:

Banshee lici na onu Cheovu saborkinju,sto su se vijali po sumama i gorama treci dan do podne, a od podneva se pogubili, pa ih tjapili Bolivijci.Neka svabica valjda il sam se dzedznuo.
Bila je to ljubav.
Da nije riknuo i postao legenda, psovali bi ga seljaci u prkno, sto im propala agrarna reforma.

?:
o ne opet sam neumesno upala u flert...nikad da dodjem na red majkkum
u
ali samo kad se jednom vratim...ko kasandra kod hose ignasia.

Nema veze... evo spreman sam da ti oprostim...
Nikodim ima malo manje od 30, dakle punoletan je celih 9 godina...

Da, zasto mislis da je sve na forumu flert, ili neki deo toga, jela g aima dosta kod tebe ili ga prizeljkujes pa se primedba vise odnosti na skretanje paznje na sebe samu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back