Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Postoje, najviše ih primećujem na bebama, deci i macama npr, imaju skroz slično ponašanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ме је одувијек интересовало.Рецимо код понашања и у разноразним приликама људи се називају именима неких животиња.Да ли то одређује њихов однос или тако људи показују да су изнад њих тј на вишем нивоу.Да ли је давање људских имена животиња знак блискости кроз суживот.Ипак су људи и животиње жива бића.
Da,ziva bica koja zive u biocenozi! Kucni ljubimci su dokaz te bliskosti ljudi i zivotinjaТо ме је одувијек интересовало.Рецимо код понашања и у разноразним приликама људи се називају именима неких животиња.Да ли то одређује њихов однос или тако људи показују да су изнад њих тј на вишем нивоу.Да ли је давање људских имена животиња знак блискости кроз суживот.Ипак су људи и животиње жива бића.
Covek je politicka zivuljka!To je jedina razlikasvi smo mi životinje... i skoro sve životinje su ljudi
u ebbote, prelazim u filozofe![]()
То ме је одувијек интересовало.Рецимо код понашања и у разноразним приликама људи се називају именима неких животиња.Да ли то одређује њихов однос или тако људи показују да су изнад њих тј на вишем нивоу.Да ли је давање људских имена животиња знак блискости кроз суживот.Ипак су људи и животиње жива бића.
jer ja sam zmiiiijaaa, a ti si žaba žaba....Сваки човек личи, или подсећа на неку животињу.
Covek je politicka zivuljka!To je jedina razlika![]()
Сваки човек личи, или подсећа на неку животињу.