Lopuza od "Sandzaka" je duzan 23 miliona.
Uvaljace ga u katran i perje i kotrljati do mini Teherana, nekada znanog kao Sarajevo.
Koliko ti znaš o Sarajevu ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lopuza od "Sandzaka" je duzan 23 miliona.
Uvaljace ga u katran i perje i kotrljati do mini Teherana, nekada znanog kao Sarajevo.

Sarajlija, zemljače, zar to nije komšijska stvar pre svega ?![]()
Provela sam tamo mesec dana dok je Sarajevo bilo normalan grad.
Kad može u Bosni Republika srpska, zašto ne bi mogla u Srbiji Republika bošnjačka?Sarajlija, zemljače, zar to nije komšijska stvar pre svega ?![]()
Kad može u Bosni Republika srpska, zašto ne bi mogla u Srbiji Republika bošnjačka?
Zapamtiti ovaj jučerašnji datum, 15. septembar 2011. !
Muslimani u Raskoj oblasti su ljudi naseg porekla i jezika i zasto bi uopste moralo doci do bilo kakvih nereda.
Nemci su pola katolica a pola protestanti,pa su ipak svi jedna nacija.
GLUMAC LIAM NEESON RAZMIŠLJA O PRELASKU NA ISLAM
četvrtak, 26 Januar 2012 07:37 0 Komentari
![]()
Liam Neeson: Poziv na molitvu pet puta dnevno
Holivudska zvijezda Liam Neeson izjavio je da razmišlja o napuštanju katoličke vjere i prelasku na islam, piše britanski tabloid Sun
Neeson (59) je priznao da je islamska molitva "ušla u njegov duh" dok je snimao film u Istanbulu, javlja Fonet.
- Poziv na molitvu događa se pet puta dnevno i prve sedmice te izluđuje, a zatim jednostavno uđe u tvoju dušu i to je najljepša stvar. Istanbul ima 4.000 džamija, neke od njih su zapanjujuće i sve to me zaista natjeralo da počnem da razmišljam o tome da pređem na islam - rekao je Neeson.
Liam je odrastao u Sjevernoj Irskoj, kao pobožni katolik, ali je nakon smrti supruge Natashe Richardson, koja je umrla u 45. godini nakon nesreće na skijanju, počeo da govori o izazovima u vjeri.
- Odrastao sam u katoličkoj porodici, ali mislim da se svaki dan svi pitamo, nesvjesno, šta činimo na ovoj planeti i čemu sve ovo. Stalno čitam knjige o bogu, odnosno o odsutnosti boga i ateizmu - govorio je Neeson nakon smrti supruge. / redakcija@otisak.ba/
Svi ste vidjeli kako demagoški napreduje Muamer Zukorlić, koji očigledno namjerava usmjeriti svu tu međuetničku i međuvjersku mržnju na zajedničkog neprijatelja muslimanskih Bošnjaka - Srbiju. Poslije održavanja 'svebošnjačkog kongresa', obnavljaju se i tijela separatističkoga Sandžaka iz početa 1990.-ih godina.
Vodi li ovo sve ka pogoršanju ili ne?
Zukorlic je covjek kakav treba Bosnjacima:
koji smije,
moze,
zeli,
i bori se na pravi nacin za Bosnjake.
Cast i privilegija je imati takvog covjeka u svojim redovima!
Zukorlic je covjek kakav treba Bosnjacima:
koji smije,
moze,
zeli,
i bori se na pravi nacin za Bosnjake.
Cast i privilegija je imati takvog covjeka u svojim redovima!
Зукорлић је бошњачки Шешељ, замапти то.
Malo juce Bajaga.
Ma jeste, Zukorlic je Seselj jer poziva Beograd da ujedini 2 islamske zajednice u jednu a koju je podijelila Kostunicina vlada u svom mandatu... Seselj je i zato jer kritikuje vlast kako moze da spreci odvajanje SPC u slucaju vladike Artemija a ne moze i ne zeli kada se radi o Islamskoj zajednici... da da, on je Seselj jer govori sve sto mze govoriti jedna racionalna osoba.
Seselj je i zato sto bosnjacka djeca uce o svetom savi u skolama, sto je najgore ceraju se na to, prijeti im se neopravdanim izostancima, izbacivanjem iz skoli i slicno. Jel znas koliko bi meni stalo da ucim o svetom Savi?? Tama ka do lanjskog snijega.
Sve sto uradi u Sandzaku prebacuje mu se u ekstremizam iako se radi o samim lazima i podvalama bez dokaza.
Pravi primjer vjerskog Seselja mozes pronac kod Riste Sotone.

Bog s tobom Mrdo!
Šta je to slabo što djeca uče o svojim davnim precima?