СЛАВОНСКИ БРОД ПРИПОЈИТИ РС?

Šta će sa tom tvorevinom? Bolje da se pripoje Vojvodini :D
pitaj ga, vi ste raja, ono, ista tikva
Najbanalniji primjer je da Hrvatska to neće dozvoliti...

Tek da ne pričam sa drugih aspekata.

Šta ti misliš da se (Bosanski) Brod pripoji Hrvatskoj?

opet majstor bezveznih ptsp postova totalno okrece temu i tezu. elem, posto on nije skontao a ja sam mu na ignore, neka mu neko kaze da je predlog pokrenuo hrvat i to gradonacelnik ( zbog gladi i bjede , naravno, ali mu to ne morate reci-moze dobiti napad)

Градоначелник Славонског Брода Миро Дуспара изјавио је да ће предложити издвајање Славонског Брода из Хрватске и тражити његово припајање Републици Српској.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=11596

Sta se bre ovo desava sa rvatima ? :mrgreen:

Budale na sve strane..

Super...i šta sad?

Ti misliš da je ovo realno?

Isto tako kada bi gradonačelnik Subotice tražio pripajanje tog grada Mađarskoj, ti bi ga napadao drvljem i kamenjem, jel tako?

Pa ja ne znam zasto ti penish na informaciju , kao da ti neko mashe sa crvenom maramom ispred nosa. Prodji se dok nisu doshli pikadori :mrgreen:
P.S
Kako vi muslimani reagujete na svinjsku gripu ?

Ovde se radi o Slavonskom Brodu :rtfm:
Pripajanje je predlozio gradonacelnik S.Broda , a covek se borio u prvim redovima '91 za rvacku :rtfm: Ako to podrze i gradjani S.Broda :think::super:

AAko podrze i gradjani Slavonskog Brodaa ce lepo da dodju hrvatske vojne i policijske snage i da ih lepo demokratski sve poubijaju, i to krajnje demokratski . A zasto ? Jer se to tako radi u demokratskim drzavama . U bananma , prave se statuti i autonomije .

Back