slagao me...

Кад ја не стижем, онда Пипи пише у моје име! :wink::D

Пре могу да разумем некога ко слаже безазлену ствар зато јер није сигуран у то како би његова девојка поднела истину, или зато јер није знао како да он сам поднесе последице казивања истине...
Не могу да разумем девојку која плански, намерно и смишљено ''проверава'' момка тако што га испитује о бившој девојци и при томе унапред ОЧЕКУЈЕ да чује лаж! Зашто је то питање поновила после пар месеци? Па, како сама каже, да би ''проверила'' да ли је први пут говорио истину! То значи да је она сумњала у њега још пре прве пробе!!! Да није, зашто уопште играти игрице проверавања?
(Једино ако је васпитавана у духу тако честе максиме ''сви мушарци су лажови, они би само да искористе девојку, никада им не треба веровати када кажу да те воле!'':-( )

Да ли неко, ко намерно провоцира друге незгодим питањима и поставља им замке, има већи морални кредибилитет од онога ко слаже?

izvini, ovo stvarno nema veze sa mojom situacijom.

nacin na koji je otisao..
koliko posle toga zaista mogu nekome da verujem..
koliko smem nekome da verujem..
koliko se usudjujem..
koliko sve to prenosim na igora...

Сад је већ јасније...
Добро је да си тога свесна...за почетак.
А за даље, потруди се да се помириш са чињеницом да од бола не можемо побећи...
Можда је опет прилика да кажем:
''Бој се овна, бој се говна, па кад ћеш живјети!?''

Својим страхом, игрицама, намештаљкама и преиспитивањем ти покушаваш да предупредиш непријатне ситуације у вези....а у ствари их тиме сама ствараш.
Опусти се и уживај у томе што имаш! Не расту добри момци на сваком дрвету!

Сад је већ јасније...
Добро је да си тога свесна...за почетак.
А за даље, потруди се да се помириш са чињеницом да од бола не можемо побећи...
Можда је опет прилика да кажем:
''Бој се овна, бој се говна, па кад ћеш живјети!?''

Својим страхом, игрицама, намештаљкама и преиспитивањем ти покушаваш да предупредиш непријатне ситуације у вези....а у ствари их тиме сама ствараш.
Опусти се и уживај у томе што имаш! Не расту добри момци на сваком дрвету!

moram samo da naglasim da ova zatamljena recenica nema veze sa mnom. ako ne neko operisan od tig zenskih gluposti, onda sma to ja. cak do te mere da sam nerafinirana. u tom smislu sto sam sve na sto, sve karte otvorene, sve direktno, glavom o zid..nista finese, nista razmisli, smisli caku, bla bla...zene umeju sto gluposti, ja imam falinku:roll:

izvini, ovo stvarno nema veze sa mojom situacijom.

Знам да ти није пријатно, да боли кад неко други то и на тај начин каже, али ево:
ja, naravno, slusala i zapamtila. sada, spontano, napravim se luda, pitam ponovo, kao nemam pojma. dobijem SASVIM DRUGACIJI odgovor .

Не мораш мени, али одговори сама себи:
Зашто си се ''правила луда'' и понављала питање ако не да провериш да ли је први пут говорио истину???

Знам да ти није пријатно, да боли кад неко други то и на тај начин каже, али ево:

Не мораш мени, али одговори сама себи: ЗАШТО СИ СЕ ''ПРАВИЛА ЛУДА'' И ПОНАВЉАЛА ПИТАЊЕ АКО НЕ ДА ПРОВЕРИШ ДА ЛИ ЈЕ ГОВОРИО ИСТИНУ???

slucajno je tako ispalo, pobogu, stoti put pricam.,pa ne bih ga proveravala o bivsoj. da sam htela, proverava bih sta je radio u skoplju pre dve nedelje, kad je bio na putu 6 dana....

Yah. Mislim da je shvatila. Ne moramo da insistiramo da javno prizna. Ali neka razmisli u tom pravcu . I neka objasni Igoru shta je zapravo muchi.

:shock:
joj, tek sad nista ne razumem!!!!!!
sta me muci ustvari? :roll::shock: jel imam neku boles`? :shock:

ps. e ove zene vestice, sta napravise od ove sitnice, juuuuu, bruka!!!!!
ko sa ovima da izadje na kraj:shock: sad mi je jasno kako je muskarcima;)

ja nemam pojma o čemu se radi, i ne znam je li novalsta podrobnije objasnila...
ipak je deset strana mlooogo...

i zato preskačem to i pitam novalstu:

koliko je važno i veliko to što je prećutao ili slagao o bivšoj?
i šta ti nije jasno u toj reči BIVŠA?

mila, ona je bila pre a ti si sada...

šta te bre briga šta je bilo sa njima, ja nikada nisam kopala po bivšim vezama svojih frajera...

šta me zabole kako je njima bilo, imam ja svoju prošlost da ispravljam greške, i prošlost svojih prijatelja da razmenjujem iskustva...

a njegova ljubavna prošlost je prošlost i to je sve što mene zanima u toj situaciji

ja nemam pojma o čemu se radi, i ne znam je li novalsta podrobnije objasnila...
ipak je deset strana mlooogo...

i zato preskačem to i pitam novalstu:

koliko je važno i veliko to što je prećutao ili slagao o bivšoj?
i šta ti nije jasno u toj reči BIVŠA?

mila, ona je bila pre a ti si sada...

šta te bre briga šta je bilo sa njima, ja nikada nisam kopala po bivšim vezama svojih frajera...

šta me zabole kako je njima bilo, imam ja svoju prošlost da ispravljam greške, i prošlost svojih prijatelja da razmenjujem iskustva...

a njegova ljubavna prošlost je prošlost i to je sve što mene zanima u toj situaciji

uopste se ne radi o njoj. nebitno sasvim. moze da bude da je slagao o rezultatu neke utakmice ili koji broj cipelanosi. eto koliko je laz bila smesna. otuda dilema. sta sve jos laze? mislim, ako je ovakvu neboluzu mogao, onda, sta sa svim ostalim, vaznijim?
ko razume shvatice :roll:

uopste se ne radi o njoj. nebitno sasvim. moze da bude da je slagao o rezultatu neke utakmice ili koji broj cipelanosi. eto koliko je laz bila smesna. otuda dilema. sta sve jos laze? mislim, ako je ovakvu neboluzu mogao, onda, sta sa svim ostalim, vaznijim?
ko razume shvatice :roll:

Eto, nisi čitala moj odgovor, a baš sam o tome pisao...

Ili kako od nebuloze napraviti ozbiljan problem i rasturitii vezu...
boys_lie.jpg

mico da ti kažem muškarci su skloni da malo lage kad je njihov ljubavni život u pitanju...
počevši od broja žena sa kojima su spavali pa na dalje...

opusti se i ne brini...

osim ako te nije slagao da je kod ortaka a ti si ga srela sa tom ribom bivšom na večeri...

razumeš...

Hurraa!

E, što volim da teram kontru, pa to ti je...

Ja sam imao baš drugojačije iskustvo.
Desilo se da me lažu oko krupnih stvari. Uvek se to ispeglalo na kraju.
Krupna laž ima podlogu, ima osnovu jer se time pokušava nešto zaboraviti,
odagnati ili pak zaštititi (tititi xixixi) voljeno biće...
Najgore su one sitne laži bez potrebe.
Zato što vremenom postaju obrazac.
Počinje se prećutkivanjem, a završava potpunim kolapsom i nepoverenjem.
To proizvodi onu sumnju, najgoru od svih - jbote, ako me oko toga laže, šta da očekujem oko nekih krupnih životnih stvari?!
Zaglavite se između jave i sna i nema dalje.
A upravo te laži tipa - nisam bio/bila sa njom/njim ili slično -
te sitne laži dovode do rasula.
I kad lažeš - laži masno, ne lažuckaj.

E O OVOME PRICAM SVE VREME!!!!! ako laze za nesto bez potrebe, kako ce za ono sa potrebom????

Back