Sladoled

ponekad mi se jede ali pomalo je dosadan. ali ponekad prija

imala sam neki recept za sladoled, idu jaja mleko secer puter :evil: i sad nesto za ukus - cokolada, vanila

e imam i neki recept za sladoled od meda to je zanimljivo... med zumanca slag i konjak jednom smo pravili s metaksom

Sladoled??!!Zar Ti jedesh sladoled???A holesterol? Ja sam se sinoc najela nekog sladoleda, ne znam ni ja koji je...Doneli mi...Super je bio...Plus sam pre toga kupila palacinku sa eurokremom i smoki...I sve sam to pojela...

Evo sad pojedoh neki od jagode ili stratacella nem pojma..koliko je to slatko ljudi da mi se sloshilo od par kashicica..uvalili mi:twisted:

Poslednja izmena:
Sladoled??!!Zar Ti jedesh sladoled???A holesterol? Ja sam se sinoc najela nekog sladoleda, ne znam ni ja koji je...Doneo mi u firmu jedan...Super je bio...Plus sam pre toga kupila palacinku sa eurokremom i smoki...I sve sam to pojela...

Ma jedem sve..ali to sve se iskvarilo..to je bre sladje od secera bilo..uzas jedan :twisted:

Ko kaze da je to nezdravo..a narocito sto sam pojeo poslednji prosle godine:klap:
cinnamon-vanilla-bean-ice-cream-for-web.jpg

Ja sam prestao da jedem kad je otoplilo.

U dugim zimskim noćima sam punio činiju za musli, preko sipao čokoladni sos, pa onda brzo čokoladne mrvice da se zalepe za sos pre nego što se stegne... (smajli koji uživa)
Pa onda uzmem supenu kašiku, sednem pred TV i viknem "JURIIIIIŠ"!

Jede mi se sladoled... :sad2:

Ja bih samo vanilu sa prelivom od cokolade i rendanom cokoladom...Jaooooooooo...
Ljudi sto me mamite...Jos cu da idem da ga kupim, a prodavnica mi je daleko tri stanice autobusom...

Back