Sladoled

Sladoledi su najbolja stvar na svetu, odmah posle cokolade. Ne mogu da zamislim ni jedan dan leti bez njega..mmm..najvise u kombinaciji bele i crne cokolade, deltin, super je mada i ovi vocni mogu da prodju. Lepe su i one sladoled torte sto su ih imali prosle godine bas bila super stvar kad ti dolaze gosti ili nekom rodjendan ne moras da se cimas da pravis kad je i ovo super i svi vole, al ih sada nesto ne vidjam.

Bože ja mislila da samnom nešto nije u redu jer sam u trudnoći cepala sladoled ko nenormalna. Jednom sam u meku pojela dva sa extra prelivom od karamele. Baš volim taj njihov.

Kako se zvaše onaj što ima čok unutra pa sladoled pa opet čok. Frikom ga je imao i zvao se bolero. E to je kombinacija dve najomiljenije mi namirnice.

Kad je baš vruće onda može i neki voćni, ledeni, u svakom drugom slučaju biram puno čokolade i malo sladoleda.

E da super mi je i top gun vanila, nije puno čok, ali ima i malo lešnika, malo karamele, milina.

A u Bolonji, muka da te uhvati što ne možeš da probaš sve...

leti zivim na sladoeldu,najbitnije mi je da bude sto veci i minimalno vodenast...sve ostalo je neibtno..dobro,vise volim cokoladu,frikm nego deltu i slicno ali u principu mi je nebitno : )

Sad, kad ovo čitam, laknulo mi je što sa tolikom nostalgijom gledam u Frikomove sanduke i osećam se kao onaj u reklami za Cedevita bombone, onaj fazon, probaj da pojedeš samo jednu! :twisted: Zasad uspešno eskiviram, što kaže Becky, oni su krivi za upravo isti višak iz trudnoće.

Najvise volim industrijski sladoled...
Sa cokoladom...
U kutiji - da ga jedem kasicicom...
I veliki tj. porodicno pakovanje...
Mogu da zamislim zivot bez sladoleda - ne umire se bez njega...Postoji i cokolada i keksici i jos mnogo lepih slatkisha

taska tako sam ja nekad,nalomim jafe,pa preko kugla sladoleda,pa slag
mm to je bilo pre dijete,u proslom zivotu

A ha..got ya :lol:
Venice-gelato-ice-cream----the-best--photo-Venice-_smgpx10001x14179x1141ccf71.jpg

Pa bio bi red kad nam ide vodica na usta jel

Poslednja izmena:
ne jedem deltine preslatki su mi svi redom,ali su zato frikomovi zakon.
trenutno mi je favorit pistaci-lesnik.secam se da sam ga jela kad sam bila mala onda ga dugo dugo nije bilo ovde,pa sam onda opet pocela da ga jedem kad odem u hrvatsku a sad ga ima i ovde...njam,odlican je...
inace volim cokoladne,sa keksom...jela sam u juznoj americi neke mnogo dobre sladolede...tj kombinacije sladoleda i komadica lesnika i svaceg jos unutra...
voce ne volim...

e,cizmice,u herceg novom sam jela najbolji sladoled na svetu u onoj maloj poslatsicarnici,bas kod mola,tj odmah ispred mola,na kugle je i umoce ga u neku cokoladu i bude neverovatan....

Back