gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slabosti muškaraca su žene
a slabosti žena su..isto žene
ima istine u ovome..ni jedna zena ne razmislja o muskarcu toliko koliko o zeni..
jer joj je suparnica..u svemu..muskarca ce zena lako ocarati ..zenu vec teze..
kad mi muškarac da kompliment da lepo izgledam, svesna sam da lepo izgledam, ali kada mi žensko čeljade to isto kaže, počinjem da se ogledam i u nevidljivom ogledalu i da tražim neku "zvrčku" gde sam pogrešila. Mi žene smo suptilne kao nilski konji tokom parenja, a nežne smo i osetljive samo kada je naš lični interes u pitanju ili naša deca, decu nam ne dirajte i ako želite da nas osvojite na neviđeno, (ako imamo decu), samo udarajte na tu kartu, deca su nam divna i predivna, sve ostalo ćemo vam oprostiti i kroz prste progledati
![]()
Ово је тврдим цео живот, само што остале неће да признају.
oh nja u lair ja sam uvek osetljiva na jednom mestu![]()
Жене су већи манипулатори јер знају да им је то најбољи начин да стигну до циља, силом ретко која може, или неком другом методом, па онда иде манипулација разним стварима, отуда има и сумње према вашим речима, што ја тврдим да лажете бар пет пута више него мушкарци, и за много озбиљније ствари.. Приче "мушкарац који не верује жени је несигуран, примитиван, овакав, онакав", то су класичне "тешке" речи, које жене знају да ће погодити сујету великог броја мушкарца, па их наменски користе како би он глупан почео да се доказује да није то, а то отвара пут манипулацији, што је вама просто урођено, и што користите чак и у продавници да би стигле преко реда, а не на озбиљнијим стварима... Веровати некоме на реч је данас мало луда идеја, а веровати жени је баш идиотски.
Svi su manipulatori, i žene i muškarci; a to što ti nazivaš ženskom premoći po pitanju manipulacije, zapravo je samo sposobnost boljeg uvida u neposredno okruženje. Znam da se vraćam na priču o "lovcu" i "skupljačici plodova"; i bistrim jalovu mudrost oko šire i bliže percepcije. Međutim, ako je to tačno; onda je samo - osnova. Svega ostalog, hoću reći.
Potpuno se slažem s tobom da su žene manipulatori. Ono što hoću da dodam, a kao što sam već rekla; to je da smo svi mi, većinom, manupulatori, ma kog pola. To je, prosto, način na koji ljudski rod fukcioniše.
Ono za šta sam se ja zakačila u tvom postu, jeste kategoričko insistiranje na jednoj strani te priče, a zakačila sam se zato što mi je, vremenom, postalo jasno da ljudi koji kategoričko posmatraju stvari i insistiraju na oštrom polaritetu dobro-zlo, lepo-ružno, vruće-hladno - po defaultu imaju loša a sasvim privatna i lična iskustva.
Na kojima, onda, temelje cele teorije.
Ne zameri. I ja to radim.![]()
tako je...slabosti muškaraca su žene
a slabosti žena su..isto žene