Slabost srca ili ...?

Još jedna začkoljica

Prema Američkom udruženju za srce, normalna istisna frakcija iznosi između 50% i 70%. Normalan rezultat znači da srce pumpa adekvatnu količinu krvi pri svakoj kontrakciji.
Ne treba zanemariti mogućnost da ljudi i sa normalnim vrednostima ejekcione frakcije razviju srčanu slabost. Lekari to nazivaju zatajenjem srca sa očuvanom istisnom frakcijom (HFpEF) ili dijastolna srčana slabost. Javlja se kada je srčani mišić previše tvrd ili ukočen i ne opušta se dovoljno da bi normalan volumen krvi mogao da napuni komore. Srce može normalno da ispumpa krv, ali količina krvi koja uđe u komore može biti premala
Srčani mišić može, i obično i zadebljava sa godinama. Debljanje srca (hipertrofija miokarda) povećava rizik od atrijske fibrilacije kod starijih odraslih osoba.

Snižena istisna frakcija

Istisna frakcija 40% ili manja se naziva sniženom istisnom frakcijom. Mala vrednost ejekcione frakcije je još jedan znak srčane slabosti ili kardiomiopatije - bolest srčanog mišića. Kod ljudi sa sniženom istisnom frakcijom, srce nije u stanju da ispumpa dovoljno krvi iz srca da bi zadovoljilo telesne potrebe.

Neki od znakova snižene istisne frakcije uključuju:
  • umor
  • nedostatak vazduha i gušenje
  • oticanje nogu

Smatra se da je vrednost istisne frakcije leve komore u rasponu 41–49% granično niska. Ova vrednost može značiti oštećenje srčanog mišića kao posledicu srčanog udara.

Visoka vrednost istisne frakcije

Istisna frakcija veća od 75% je visoka. Visoka vrednost, takođe može ukazivati na stanje srca. Na primer, visoka vrednost istisne frakcije može biti znak hipertrofične kardiomiopatije. Ovo stanje može zahvatiti ljude svih starosnih grupa. Izaziva zadebljanje srčanog mišića i može dovesti do zastoja srca.

https://www.drvelicki.rs/pitanja-i-odgovori/sta-je-ejekciona-istisna-frakcija

zahvaljujem na stručnoj narodnoj vajber disertaciji problema
da li ste možda dobili mesidž da miokarditis može izazvati i krpelj?
konsultujte narodni vajber konzilijum koji bolje poznaje mikrobiologiju nego algebru i negacije u srpskom iz osnovne.

Oko 30-tak tzv. kardiotropnih virusa moze da izazove miokarditis. Najčešći je Parvovirus B19, najpoznatiji su Coxsackie virusi, ali miokarditis mnogo češće može da izazove virus gripa, herpes simplex virus 6, hepatitis C, HIV, citometalovirus (CMV), Ebstein-Barr virus, pa i virus zapadnog Nila, a nažalost i SARS-CoV2 korona virus. Sem virusa upalu srčanog mišića često izaziva i Borrelia burgdorferi, parazit koga prenose zaraženi krpelji.

zahvaljujem na stručnoj narodnoj vajber disertaciji problema
da li ste možda dobili mesidž da miokarditis može izazvati i krpelj?
konsultujte narodni vajber konzilijum koji bolje poznaje mikrobiologiju nego algebru i negacije u srpskom iz osnovne.

Oko 30-tak tzv. kardiotropnih virusa moze da izazove miokarditis. Najčešći je Parvovirus B19, najpoznatiji su Coxsackie virusi, ali miokarditis mnogo češće može da izazove virus gripa, herpes simplex virus 6, hepatitis C, HIV, citometalovirus (CMV), Ebstein-Barr virus, pa i virus zapadnog Nila, a nažalost i SARS-CoV2 korona virus. Sem virusa upalu srčanog mišića često izaziva i Borrelia burgdorferi, parazit koga prenose zaraženi krpelji.
Koliko te je krpelja busterisalo?

@buudala

vidi još uvek "seče", možda betablokeri kontrolišu hipertenziju, nitroglicerin ublaži/eliminiše anginozni bol ali za ovo "sečenje" ništa...

malo mi pismene budale koja išla po sistemu "nema začepljenja sve ok" sad mi se i ti natovari na muku sa svojom stručnom spremom seoskog vidara ispred zadruge.

Šta znam, ne može da škodi..... :think:
1741804086207.jpeg

Engleski doktori potvrdili da je (prepečenica only) šljivovica odlična kardiovaskularna prevencija koja čisti naslage i plak arterija ali u narodnoj dozi 1 ujutru 1 uveče što im ostala misterija kako su to ljudi bez škole utvrdili. Nažalost, sve preko ove doze nema efekta sem da se teturaš ko mečka po ulici i objašnjavaš vozačima u kolima preko šoferšajbne kuda da idu za najkraći put kad ti odgovore gde su pošli.

Iako sam kod doktora otišao zbog sasvim prolazne stvari u "opuštenom fazonu" mi pritisak bio 170/120
onda su te ubacili u masinu, nakljukali te sa lekovima, i od tada muku mucis.... tako su mene hteli, video ja djavo odneo salu, lekovi me razbise, i vise ne idem mecki na rupu
Nije meni problem da odem do one moje drage doktorke Šizele Psihić - Histerić u Palmotićevu, što nije razumela zašto zbog hipertenzije tražim smirele pa me izbacila ko mačku
ja taj momenat nisam imao, ali izvesno vreme sam se nosio mislju da je problem hormon stresa, KORTIZOL, i da njega analiziram, ali sam se, da kazem, provukao, i ne mislim da me vise on muci, a svakako da na njegov nivo utice vise faktora...

mene zanima samo jedno - šta se ovo dešava kad pored ovog bola ja inače ne mogu da sastavim 3.5 sata na nogama ma ni za portira nisam a ne za posao koji radim 9 godina.
godina proizvodnje sto bi rekli, ali ja ti kazem, a nije da nisam navalentan - JOD nam svima fali
ja istu muku mucim, tesio sam se sto ima gorih slucajeva, samo posmatram ljude na koji nacin hodaju...
ja za po kuci imam uloske koje gurnem u mekane, gumene papuce, pa tek onda strapaciram
znas kako hodaju crni mangupi? e, tako i ja sad imam i to ne samo jedan stil hodanja,a ranije nisam mogao duze da stojim, bole me noge - reuma, prijatelju!

e, a sada, zahvaljujuci jodu, ja mogu cucnjeve i svasta nesto... ranije, ocu na pus pauzu, ali daleko pusacka zona, ima da se gilja ovde kod mene. a ja se vucem kao prebijen, samo gledam koja stolica je meksa na poslu... 3,5 sata da ne sednem? zar nemate pauze?
Neki od znakova snižene istisne frakcije uključuju:
  • umor
  • nedostatak vazduha i gušenje
  • oticanje nogu
oticu od kolena od mnogo stajanja, ali ako ti kazes da je srce, da nije reuma, artritis, onda nismo isti slucaj, zanemari moje savete

ma daj ne lozi ga
ma ne smes to da pijes, si normalan?
Oko 30-tak tzv. kardiotropnih virusa moze da izazove miokarditis
ne pali se, pelcovan si, prevaren si od rezima, i sad cuti i leci se, znas sta je sve protiv upala, a na cirkanje zaboravi, sva cirka ide nama nepelcovanima, a ni mi vise nismo u godinama da mozemo kao nekad, prosto alkohola se treba resavati

vidi još uvek "seče", možda betablokeri kontrolišu hipertenziju, nitroglicerin ublaži/eliminiše anginozni bol ali za ovo "sečenje" ništa...
pa jel ti stvarno niko nije rekao sta je to? ne smeju, evo ti, klikni pa citaj, neki smo pisali na vreme, ali mnogima badava https://forum.krstarica.com/search/1310450/?q=zileti&c[users]=bas+kao&o=relevance
ima leka, nemoj samo da se strasis, fajzerovan si, ali i druge su imale grafen
posle ces da trazis detox za taj grafen zeolit kaolin evo npr. ... ali, dok se ne ocistis ne preteruj sa sportskim aktivnostima, i ne brini, kada si do sada pretekao, OCISTICES SE OD TOG OTROVA, ja sam se detoksikovao samo sa jodom, ali tebi trebaju speciojalni minerali

Kaolin alleviates the toxicity of graphene oxide for ...

Poslednja izmena:
muka mi bre od svih
jaka stvar pa i ako crknem
propašće svet bez mene
možda ako neko i kaže - rikno ćelavi
posle nedelju dana te zaborave
posle mesec nisi ni postojao
posle godinu dana dal sam ikad bio živ
nemoj da si takav, pa pretekao si, samo treba da odradis detoksikaciju, da trazimo zajedno? ja sam vec i pozaboravljao, pa vidis na linku da su neki doktori i hemicari platili glavom za to otkrice? i meni moze neko da ...:vudu:
imas dosta o tome

Detox from graphene oxide? 🌿 Supplements ...

Instagram · naturalandcosmeticdentistry
70+ likes · 3 months ago
Supplements like glutathione, NAD, melatonin, vitamin C, D3, milk thistle, zeolite, and EDTA can help.

An Observational Report about the Detoxifying Effects ...

1742105740521.png
Journal of Biomedical Research & Environmental Sciences
https://www.jelsciences.com › articles › jbres1660

This article presents MMS2 solution as an inexpensive agent to remove magnetic graphene nanoparticles in the human blood.

pa kaze:
There was a 73-85% reductions of the number of GOs in the petri dish of her plasma: number of GOs of less than 30 micrometer-length: 225 (decreased by 10%); GOs of 30-70 micrometer-length: 40 (decreased by 71%); GOs of longer than 70 micrometer-length: 24 (decreased by 54%); and gold-colored GOs: 11 (decreased by 90%) (Figures 2a-2d).

znaci, leka ima, ne ocajavaj stojke :heart: ova zena je isto fajzerovana ciji slucaj se navodi, bila potpuna zdrava!!!
The first case of the first observational study was a 55-year-old, 48 Kg, female, who had a COVID-19 experimental injection only one time with Pfizer experimental vaccine and three PCR tests. Before the experimental injection, she was healthy...

Poslednja izmena:
nemoj da si takav, pa pretekao si, samo treba da odradis detoksikaciju, da trazimo zajedno? ja sam vec i pozaboravljao, pa vidis na linku da su neki doktori i hemicari platili glavom za to otkrice? i meni moze neko da ...:vudu:
engleski naučnici su analizirali narodne običaje po Evropi
Nije njih čudilo zašto (isključivo) ŠLJIVOVICA čisti arterije nego KAKO su ljudi bez osnovne škole slova i brojeva znali koliko da doziraju pošto preko "ove doze" nema efekta a preterano pravi oroblem na duže staze kao npr. zadebljanje srca

engleski naučnici su analizirali narodne običaje po Evropi
Nije njih čudilo zašto (isključivo) ŠLJIVOVICA čisti arterije nego KAKO su ljudi bez osnovne škole slova i brojeva znali koliko da doziraju pošto preko "ove doze" nema efekta a preterano pravi oroblem na duže staze kao npr. zadebljanje srca
covece, tvoje arterije su u redu, mozda i bolje od mojih, imas problem sa srcem miokarditis,a on je nastao od vakcine, konkretno grafen oksida, i od njega moras da se ocistis, imaju razni nacini detoksikacije od grafena, kada se ocistis, bices dobro, mozda ne bas 100%, ali citaj ova zena je super proisla i jos sa nekim jeftinim detox

koreanci, znaju znanje
evo za nadlezne neka pogledaju, zena je isto imala bol u grudima, i privremano se cak i penzionisala
https://www.sciresliterature.org/Toxicology/AJTCR-ID37.pdf
RESULTSThe first urine case was from a 55-year-old, 48 Kg, female, whohad one time injection of COVID-19 experimental injection withPfizer vaccine and had three PCR tests. She had retired temporarilyfrom her work because of her chest pain, headache, dizziness, lossof her visual acuity, and fatigability when she visited our clinic, andwas treated for almost four months with the protocol and was muchimproved in her conditions when she collected the urine for the study[7]. The urine of the first case was observed just after the collection,which showed 70 micrometer-sized several square GOs with a 90micrometer-sized irregular shaped GO (Left: x 250), and five days ofincubation in the air, which showed square GOs and a long trail ofirregular shaped GO (Right: x 250).

Poslednja izmena:
covece, tvoje arterije su u redu, mozda i bolje od mojih, imas problem sa srcem miokarditis,a on je nastao od vakcine, konkretno grafen oksida, i od njega moras da se ocistis, imaju razni nacini detoksikacije od grafena, kada se ocistis, bices dobro, mozda ne bas 100%, ali citaj ova zena je super proisla i jos sa nekim jeftinim detox
jel su to turali u kinesku vakcinu?

covece, nikakvih vakcina nije bilo, a grafen je taj koji ubija virus, samo je stetan za nas, pa su vam ga davali po malo, satro busteri sve cesce, evo ti da vidis koja je to belosvetska banda ako 55 sastojaka uopste i ne deklarisu da su stavljali u "vakcine", RADICES DETOKSIKACIJU OD TESKIH METALA, A TAKODJE OD GRAFENA, moras DA SE OCISTIS!
To this end, the contents of vials from different lots of the brands AstraZeneca/Oxford, CanSino Biologics, Pfizer/BioNTech, Sinopharm, Moderna and Sputnik V were analyzed. Among the undeclared chemical elements were detected 11 of the 15 cytotoxic lanthanides used in electronic devices and optogenetics. In addition, among the undeclared elements were all 11 of the heavy metals: chromium was found in 100% of the samples; arsenic 82%; nickel 59%; cobalt and copper 47%; tin 35%; thallium 24%; lead and manganese in 18%; and mercury in 6%. A total of 55 undeclared chemical elements were found and quantified with ICP-MS. Combining these findings with results from SEM-EDX, altogether 62 undeclared chemical elements have been found in the various products.

At Least 55 Undeclared Chemical Elements Found in COVID-19 Vaccines from AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm and Sputnik V, with Precise ICP-MS​

(PDF) At Least 55 Undeclared Chemical Elements Found ...

In 2022, Martín Monteverde, MD, and his collaborators (Anabela Femia, biotechnologist; and
Lisandro Lafferriere, also a biotechnologist) detected particles with identical morphology to
graphene oxide in a total of 49 vials using optical microscopy. The brands analyzed were CanSino,
Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik

Poslednja izmena:
covece, nikakvih vakcina nije bilo, a grafen je taj koji ubija virus, samo je stetan za nas, pa su vam ga davali po malo, satro busteri sve cesce, evo ti da vidis koja je to belosvetska banda ako 55 sastojaka uopste i ne deklarisu da su stavljali u "vakcine"
To this end, the contents of vials from different lots of the brands AstraZeneca/Oxford, CanSino Biologics, Pfizer/BioNTech, Sinopharm, Moderna and Sputnik V were analyzed. Among the undeclared chemical elements were detected 11 of the 15 cytotoxic lanthanides used in electronic devices and optogenetics. In addition, among the undeclared elements were all 11 of the heavy metals: chromium was found in 100% of the samples; arsenic 82%; nickel 59%; cobalt and copper 47%; tin 35%; thallium 24%; lead and manganese in 18%; and mercury in 6%. A total of 55 undeclared chemical elements were found and quantified with ICP-MS. Combining these findings with results from SEM-EDX, altogether 62 undeclared chemical elements have been found in the various products.

At Least 55 Undeclared Chemical Elements Found in COVID-19 Vaccines from AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm and Sputnik V, with Precise ICP-MS​

(PDF) At Least 55 Undeclared Chemical Elements Found ...

In 2022, Martín Monteverde, MD, and his collaborators (Anabela Femia, biotechnologist; and
Lisandro Lafferriere, also a biotechnologist) detected particles with identical morphology to
graphene oxide in a total of 49 vials using optical microscopy. The brands analyzed were CanSino,
Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik
pu mater im...

i posle "idi sine na fakultet šta da se mučiš sa krompirom i kukuruzom ko ja?"

pu mater im...

i posle "idi sine na fakultet šta da se mučiš sa krompirom i kukuruzom ko ja?"
Zato ja nisam ni za 1 rezim, sad me razumi, guglaj sam, ja stvarno ne znam nikoga ko je isao na detoks, a doktori ti nece priznati, pa 'de smeju kada su se i sami zayebali? ko je zakocio na vreme bez bustera taj i nije lose prosao, mozda, ali to su ti one price kako padaju sportisti kao muve po terenima, samo polako, moze to da se ocisti iz tela, samo ja nisam siguran koji metod da primenis

druga stvar, jer ovo za grafen je problematicno da se dokaze, i znamo da su ljudi i likvidirani zbog tog otkrica ... je da kazemo da je spajk protein taj koji nanosi stetu, pa se onda radi drugaciji pristup, imas npr. ovoga, gde se ne kaze cega bi to ljudi da se oslobode iz tela, a sto su dobili vakcinama:

Says Dr. McCullough:​

“Far and away the most common question I get from those who took one of the COVID-19 vaccines is: ‘how do I get this out of my body?’…

https://www.thegatewaypundit.com/2023/11/1-simple-hack-detox-covid-vaccine/

a od čega se sastoji detoks?
djumbir šargarepa?
link iznad za koreju i zenu prevremeno penzionisanu, a ima vise slucajeva radi bas za grafen detoksikaciju, a ovaj amer, evo sa poslednjeg linka, mada je to sve meni djene-djene, ali polazi od toga da nam spajk protein pravi stetu, taj siljak da te bode, ili bocka na sitno sto sam i ja osetio za vreme kovida, ali grafen je taj koji sece, kao zilet, takva mu je struktura hemijska
  • Nattokinase (dissolves spike protein)​

• Selenium (aids in helping the body repair itself and recover)​

• Dandelion root (acts as a detoxifying agent supporting better liver function)​

• Black sativa extract (may facilitate cellular repair)​

• Green tea extract (provides added defenses at the cellular level through scavenging for free radicals)​

• Irish sea moss (could help rebuild damaged tissue and muscle)​

COVID-19 spike protein can cause inflammation

Nattokinase is an enzyme that comes from a Japanese food called natto. Natto is made from boiled soybeans that have been fermented with a type of bacteria. Nattokinase may thin the blood and help break up blood clots.

NATOKINAZA znaci i to isto ne bi smeo da kombinujes sa asprinima i drugim lekovima koji razredjuju krv da se ne duplirav efelkat, da iskrvaris, i spustis pritisak sa vec lekovima kojima spustas

Poslednja izmena:

Back