gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Laku noć društvo
Vi ćete sad tu da se zezate, a ja moram sutra u šest da ustanem i odem ranije u kancelariju da završim nešto što nisam stigla danas![]()
laku noć, keli...

odoh i ja...sutra rano putujem....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć društvo
Vi ćete sad tu da se zezate, a ja moram sutra u šest da ustanem i odem ranije u kancelariju da završim nešto što nisam stigla danas![]()

Nije, Terasilica je original. Imao je on svojih dublera (ZacinC, Dupence, Mnogokul), a pevacica je neko drugi.

moji sinovi od skora upoznali cari raznoraznih pricaonica za tinejdzere...ranije su sedali sa komp jedino kad bi trebalo da zavrse nesto u vezi skole a sad ne mogu da ih skinem sa neta...![]()

Snimite ovo ako već niste... Plakao sam od smeha
šta ti je Bosanac.
![]()
![]()
![]()

Laku noć društvo

dorijana greja si zaboravio...![]()
Naravno, zna se sta je prevara. To je emocionalno ili fizicko vezivanje za drugu osobu. Na netu nema ni jednog ni drugog.

užas, meni muka kad ga gledam
![]()
Šteta pa ga nema da su ga snimali posle na wc šolji.laku noć, keli...
odoh i ja...sutra rano putujem....![]()

ja i dalje mislim da su terasko i pevaljka jedna osoba...
ja i dalje mislim da su terasko i pevaljka jedna osoba...

skidaj ih odatle, kako znaš i umeš....![]()

Al kad kaže "Nisam ovolko plak'o ni kad mi je otac umro..." kakav crnjak.Šteta pa ga nema da su ga snimali posle na wc šolji.

kažem ja, to je meni već odavno upalo u oči..jedina razlika je pevačicin obojeni stil poruka![]()

reefer, srecna slava i sve najbolje zelim tebii i tvojoj porodici
![]()
Dobro veče... jutro.![]()

Reefer, srecna Slava, neka je veselo i nazdravlje, domacine!![]()
![]()
baš tako....ovaj terasko je, eksponiraniji od onog azdejkovića iz LGBT-a....
naravno, da je muško, u šta sumnjam....
Mislim da je neki adolescent.gresis drugar...ja uvek provalim drugarcica kad se klonira...vec dugo to nije radio...
vec da im konfiskujem laptopove...![]()