Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ovo tupim svojoj starijoj ćerki već neko vreme.
upoznala je sadašnjeg dečka na najklasičniji mogući način: na rođendanu kod druga.
ništa fejsbuk, forumi i te gluposti..najjednostavnije moguće, onako kako smo i mi nekad.
pre toga je sate i dane trošila dopisujući se sa likovima od kojih mnogima u rl jedva kaže i zdravo.
užas.

Odlicno, ma tako se i prave veze zapocinju. Eto, od svih mojih prijatelja, samo je jedna osoba u vezi sa nekim koga je upoznala preko neta. Svi ostali su devojke/momke nasli na klasicni nacin.

Valja misliti da imas opcije, iako ih nikad ne bi iskoristio, naravno. :zelenko3:

slažem se.
takođe je dobro i malo proveravati koliko još imaš oštrine...one mentalne i zavodničke....ali sve u granicama oprostivog i moralno prihvatljivog:D.

neko mi je na ljis-u pre izvesnog vremena rekao da je forumski flet- prevara i ništa drugo nego težnja za seksom sa tom xy osobom te da se po tome ne razlikuje od flerta, tj prevare u rl.

naravno, ja to ne pušim ni slučajno, tačnije, veliki sam zagovornik takve vrste razbibrige u kojoj se osim lepote velikog broja mogućnosti i opcija koje si naveo, čar pronalazi i u samokontroli...

ja ovo tupim svojoj starijoj ćerki već neko vreme.
upoznala je sadašnjeg dečka na najklasičniji mogući način: na rođendanu kod druga.
ništa fejsbuk, forumi i te gluposti..najjednostavnije moguće, onako kako smo i mi nekad.
pre toga je sate i dane trošila dopisujući se sa likovima od kojih mnogima u rl jedva kaže i zdravo.
užas.

moji sinovi od skora upoznali cari raznoraznih pricaonica za tinejdzere...ranije su sedali sa komp jedino kad bi trebalo da zavrse nesto u vezi skole a sad ne mogu da ih skinem sa neta...z:cry:

slažem se.
takođe je dobro i malo proveravati koliko još imaš oštrine...one mentalne i zavodničke....ali sve u granicama oprostivog i moralno prihvatljivog:D.

neko mi je na ljis-u pre izvesnog vremena rekao da je forumski flet- prevara i ništa drugo nego težnja za seksom sa tom xy osobom te da se po tome ne razlikuje od flerta, tj prevare u rl.

naravno, ja to ne pušim ni slučajno, tačnije, veliki sam zagovornik takve vrste razbibrige u kojoj se osim lepote velikog broja mogućnosti i opcija koje si naveo, čar pronalazi i u samokontroli...

Naravno, zna se sta je prevara. To je emocionalno ili fizicko vezivanje za drugu osobu. Na netu nema ni jednog ni drugog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back